bülent abiye sölemiştim bişi olmaz o kadardan demşti :D
Printable View
dramel tarzı bir cihaz ile taşlama lazım. zımpara işi uzun ve zor.
http://img197.imageshack.us/img197/3...ipboard03l.jpg
resimde fark görünüyor.
zaten cihaz olarak dremel kullanılacak ucuna takılacak olan parçanın ismio o önce biraz taşla alıp kabasını sonra mob zmpara ile pürüzsüz hale gelcek o zınparayıda domuz yağına batırıp işlem yapmanız lazım ozaman ışıl ışıl oluyor başlangıcı bizimkinin böyleydi
http://c1112.hizliresim.com/s/5/xg46.jpg
O zaman 206 s16 için pratik mod listesi nedir arkadaşlar? filtre egzos yazılımlı 106 geçebilmek için? :)
:alright: 20 dakika önce accorta fena sapladım :D onu bilirim... zaaaa :rolleyes:
valla bende hayatımda 1 tane düzgün yürüyen 206 gördüm oda bu siteden birisinindi 106arts denen arkadasın olabilir bilemiyorum.Ankaradandı oda sanırsam.Alan arkadaşlarımda oldu perf. yönünden pek begenilmedi.Bende Crx le denedim bikaç kez pek başarılı görmedim.. Ama tasarım konfor ve malzeme açısından 106 dan daha başarılı bence.Bikaçkere denk geldi temiz ama insan cesaret edemiyor her satan adamada gel deniyelim veya dyno yapalım diyemessin..
ankarada benimle deneyebilecek 206 gt varmıdır_??
elimde var rezervli. durum göre bildiririm.
Kelebek elektronik biliyorsun?
Ya hepniz 2.0 206 icin konusuyosunuz :(
Dizelede bise diyin ya :D
206 gti in üst devirlerini canlandırmak için neler yapabiliriz
Birde 99 gti da ayarli kasnak varmış artısı nelerdir
Ust devır ıcın hava aldırmak lazım, yanı gaz kelebegı emme manıfoldu kapak işleme lazım. kelebek ve emme sart..
kasnakta gucu az mıktarda uste kaydırır..
üst devir çevirtmenin formülü bende ama bu ankara bebesine sölemem:D m3csl biliyor rahmetliye nasıl üst devir çevirttiğimi:D
öncelikle hayırlı olsun aracın :)
kazasız belasız , kullan ;)
sonra ; filtre cai yap , güzel bir 60 lık düz boru yaparsın ... ilk etapta seni biraz da olsa tatmin eder.ama ; chip mip derken aracı alıp götürürsün 150 ye yaklaşır gibi ... ;9
ayrıca ; honda'nın o fiyat politikasını kim uydurduysa ona saygım sonsuz , fiyatlara bakıp bakıp gülüyorum donanım olayından dolayı almam Honda filan ...
- iyi ki ; Seat Ibiza almışım bende ... abs olmayan araçlar 14-15 honda'da ...
en güzelini yaptın boşver ; saygılar.
filtre cai düz boru felan yapıldı :) şimdi iyiyiz gayet.. :D aracın resmini çekemedim bir türlü ... adam gibi sağ çamurluk kısmetsiz iki defa aynı yerden gelip vurdular.. :D sağlam gezdiğim gün zaten herşeyi yapcam :D
Araçta çok güzel cai var kat iptal orta susturucu yerinde borular orjinal
Arkadaslar 206 ya timing ayarı yaptırsak faydası olurmu azda olsa araç 99 model
206mı aldın :)
çook severek aldığım ve kullandığım 2005 yılında pert olan GTi ımda derceli egzantirik( pipercams 270) green filtre komple egsoz ve port polish ile filtreli egsozlu vteclerle yürür hale getirmiştim. Yanlız şanzımanı gerçekten kötü bir araçtı :(
hayırlı olsun sanada güle güle kullan..