paket , oda fiyatı vss , yılbaşı ve bi öncesi gece için fiyat alabiliriyiz hocam zahmet olmazsa
Printable View
Güncel diyelim , ekleme olur belki
evet ozellik le paketli yemekli konaklamalı güncell :D
arkadaşlar , turbo&quattro abileyle mesajlaştık ,,, yılbaşı geçesi için conrad ın fiyatı 290 eur muş.Ben baya bi ağırlık vermiştim conrada hatta konu kilit modundaydım başka arayışa girmedim ama şimdi dahada bi ciddiye bindi iş , yılbaşına mekan lazım günceli :D
Açıkçası şu an fiyatları nasıldır bilmiyorum ama çok güzel butik bir oteldir. Isterseniz araştırın.
HOME | HYPNOS ISTANBUL | DESIGN HOTEL | BOOK NOW | BEST AVAILABLE RATE SIRKECI | BUCHEN JETZT
80 euro 4+ yıldız icin konaklamasız yılbası eglence paketi
100 euro 5 yıldız icin konaklamasız yılbası eglence paketi
konaklamalı bir paket yokmus.Ekstra bir gecelik double oda konaklama 4+ icin 120 euro , 5 yıldız icin 150 euro. Aynı sekil pm attım
Arkadalar Hilton ve grubunun fiyatlari surekli degisiyor. Konunun baslarinda da yazmistim. Birgun 130tl olan fiyat ertesi gun +200 yada 300 euro&dolar olabiliyor. Sizlere o gun soyledigim fiyat degismis ve su an guncel olan 290 euro. Dusermi dahada cikarmi bilemiyorum ama tahminim dusmez.Ayrica otelde olan aktiviteleri online goremiyorum. Sadece oda rezervasyonlara bakabiliyorum.
Vay be para var huzur var = eğlence var :D
valla bende acaip niyeti bozdum evde oturmak istemiyorum
en azından dışarda bi akşam yemeği hafif muzik fasıl falan bide konaklamalı birşeyler arıyorum
bi güncel daha diyelim.
Yokmu başka fikirler?
Bi güncel ben çekeyim. :D
Ben conrad a gecelik 402 tl+kdv den iki geceliğine öpüldüm ,, cüzdan hafifledi , kafa rahatladı :D:D
Keske ilk haber verdigimde kesinlestirebilseydin :)
edit - simdi yine baktim
Quick Look
Per Night (TRY)
From TL598
Book a room
Conrad Istanbul
On the European side of the city, close to the Dolmabahce Palace and Bosphorus Strait, the hotel has an ideal location for business and family trips
402tl guzel fiyat almisin :)
402tl 2 gece icin iyi fiyat :)
Ben daha gecen gun ibise bir gecelige 180 tl bayildim :)
Off gozumden kacmis haziran ayinda ben o paraya 3gece kibrisa gttim :D
yannış anlaşılacak şekilde yazmışım , geleceliği 402+kdv den iki gece :D :D