|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Passat 4Motion
|
Beyler çok acil olarak İphone için ücretli yada ücretsiz farketmez herhangi bir noktanın x ve y koordinatlarını gösteren ve hatta deniz seviyesinden yüksekliği gösterirsede harika olur bildiğiniz bir uygulama varmıdır?
__________________________________ Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: [ ABARTH ]
|
igo, n turkey , tomtom
__________________________________ hızlı olmak korkmamakdır.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: VW
|
Google maps masaustunde sag tiklayinca koordinat veriyo, aynisi iphone appinde olabilir belki..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
onlar sadece navigasyon tam olarak cihazın bulunduğu koordinatları vermiyor.
__________________________________ Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
yandex'e baktım şimdi
bulunduğun konum üstüne tıklayınca adres ve koordinatları gösteriyor __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
yanlış anlaşılmış olabilir benim aradığım 1 metrelik yer değişimini bile gösterebilecek bir uygulama tamamen gps den çalışacak yani. @Low-Rider onada baktım o derece dakika saniye şeklinde gösteriyo ve dediğim gibi hassasiyet ondada yok
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: VW
|
Sen bi iphone u takip mi etmek istiyosun?
Ios 5 kullaniyosan Find my iphone var. Telefona kurup baska telefon/ipad de ayni itunes acccountuyla uygulamaya girip bu isi yapabilirsin. Belki desktoptan da gormek mumkundur find my iphone u tam bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
yok herhangi bir iphone takip etmek değil amacım. elimde bir harita var x ve y koordinatları var tam olarak o noktayı arıyorum.
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|