bu 2 telefon arasında kaldım sizce hangisi alınmalı şimdiden teşekkür ederim
HTC sensation xe
performans olarak ıkı cıhazı yan yana koyup karsılastıramayız htc performans olarak ezerde
ios mu androıdmı dıye dusunebılırsın bu ıkı cıhaz arasında
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Sağlamlık, Kalite market vs düşünürseniz iphonedan şaşmayın derim ..ama fiyat kamera olsun derseniz htc derim..ikisinide kulladım 3 sen önce iphone 3g 8gb aldım okadar cok dusurdum ki inanın o kasa nasıl dayandı bilemezsiniz suan htc kullanıyorum 4 ay oldu yavas yavas yıpranmaya basladı...![]()
...................SF CiviC
fiyatı olarak ıphone 4 e kdar cıkabilirim ama okdar vermek istemiyorum 3gs yada htc sensation arasında kaldım htc yi baktım dokunmatigi cok hoşuma gitti tek uygulamaların olması yada olmaması önemli benim için şuan kullandıgım bold 9700 bişi yüklenmiyorda
app bakımından bariz derecede fark var günlük işinde kullanıp app yükle sil vs yapacaksan herşeyin bir aplication'u olsun dersen iphone
hızlı olsun app'leri kendim yazarım veya önemlideğil basit birşey'e para ödemeyeyim ( whatsapp gibi ) dersen htc
6 yıldan fazla bilgisayar programcılığı ile uğraşıyorum ama şuan iphone'da işimi görüyor 3gs olsa bilebende büyük android'ci olarak iphone derim
daha market'in gelişmesine yıllar var
![]()
htc touch dıamond bıle 3gs ile aynı ozellıklerde ve daha ucuz neye dayanarak geçemez dedınız anlamadım![]()
ayfon dıye tutturmaz ve kazıklanmak ıstemezsenız kesınlıkle HTC derim. Bıkere android her yazılımı ucretsız apple store gıbı adam akıllı şeylere ana paralıymış dıyıp kapatmak yerıne tık dıye ındır gıtsın. düşünmen bile yanlış HTC yı al geç![]()
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)