|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Buraya babamın arabasını mı yazmam gerekiyor? :)
|
selamlar techturkey ailesi bugün asus laptop aldık sıfır ama iki tane sorun oluştu bilen varsa bir yardımcı olsun.İlk sorun arkaplanın değişmemesi masaüstü arkaplanı olarak ayarla diyorum arkaplan değişmiyor.ikinci sorun ise video izlerken dona dona gidiyor birşey anlaşılmıyor hatta başka bi sayfaya geçince hala o eski videonun sesi geliyor.Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
model nedir tam olarak ?
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
asus k53u series yazıyor doğru yere baktıysam
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: d4d & palio n2
|
firefoxmu kullanıyorsunuz? arkaplan içinde kişiselleştirmede kayıtlı olan temayı kaldırmayı deneyin.
__________________________________ "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir." |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
hayır internet explorer kullanıyorum ve daha yeni fark ettim ki kişiselleştirme yok :S
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
daha yeni cihazsa sorundan öte güncel olmayan sürücüler vs yüzünden yapabilir ilk olarak takılma olayını
mesela flash güncellemesini falan yapın nette video izlerken takılma varsa ekran arkası değişmemesi kısmına bende katılıyorum temalar bolumunden bir bak istersen asus un kendi temasımı seçili __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Civic 1.6 ies
|
Temalarla alakası oldugunu düşünmüyorum Windows 7 Starter edition varsa o yüzden değiştiremiyorsunuz arkaplanı
__________________________________ Sohc Vtec
Project By Piston Garage [ BLaderk ] Built By Aydoğdu Garage Mapped By Chare |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
az önce flashı yükledim ama donarak gösteriyordu kişiselleştirme diye birşey yok ekrandada windowsun simgesi var
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: astra h
|
makinanda windows starter mı kurulu ve işlemcin amd mi?
__________________________________ MODENA IRINA AMNESIA NIGHT FLIGHT |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
evet starter var hiç şansımız yok mu yani değiştirmek için
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
aynen öyle
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
win7 starterde deiştirmek için program yüklemen lazım
internette aratırsan birsuru ufak programlar mevcut çok lazım değilse değiştirme __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
starter'larda arka plan değiştirilmiyor formatlık işi var işletim sistemi genelde garanti kapsamına girmez.. Bellek veya hdd taktıysanız virüs bulaşmış olabilir..
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: astra h
|
tek çekirdekli amd, mkv tarzı yuksek çözünürlüklü videolarda sıkıntı yaratır.çift çekirdek ve üstü işe codec pack yuklemen lazım ondan donma yapıyodur.
Windows 7 starter da kişiselleştirme olayı yok malesef __________________________________ MODENA IRINA AMNESIA NIGHT FLIGHT |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Civic 1.6 ies
|
Öncelikle şu programı indir
Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe Sonra Programın Ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir ![]() Browse tusuna bas ve resmini seç AppLy Tuşuna bas Makinayı Kapat aç yada Oturumu kapat aç Arkaplan Resminin Değiştiğini göreceksin. __________________________________ Sohc Vtec
Project By Piston Garage [ BLaderk ] Built By Aydoğdu Garage Mapped By Chare |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
yüklesek sorun olur mu abi? çokta lazım değilde şu video işini kesin halletmek lazım |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
video için kesinlikle güncellemeleri yapman lazım ayrıca pcde çalışan gereksiz programlar varsa onları kaldırmak yararlı olur anladığım kadarıyla düşük ozellikli bir makine tavsiye firefox veya google chrome kullan bu tarz tarayıcılar düşük ozellikli cihazlarda dha yüksek performans sunuyor ayrıca k-lite codec pack yükle eğer divx fln takılması yaşıyorsan __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
bazookanın gallardoyla yarışını izliyordum
dona dona gidiyordu bişe anlamadık LG almıştık mediamarktten o iyiydi eve geldik kullanılmış çıktı kalmamışta bunla değiştirdik değiştirmez olaydık akü codec pack yükleyim inşallah hallolur
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
sorun tek çekirdek çift çekirdek değildir benim cep telefonum bile 720p hd oynatıyor..zaten seninki dual core. Sorun codec sorunu %90 , k-lite bunu kurun "kurarken "lots of stuff" ı seçin.
http://www.free-codecs.com/download_...p?d=6622&s=775 Video izlerken de anlattıgın sorunda flash sorununa benziyor.Flash player güncellemesi yapın.Google chorome kullanın. Video Player Olarakda Gom player deneyin. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|