|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Peugeot 308 Millesim
|
herkese merhaba,
yurt dışından 2009 -2010 model bir araç getirmek istiyorum ama yapılması gereken işlemler hakkında hiç bir bilgim yok. Getirmek istediğim araç Peugeot 308 GTİ, cuma günü konu hakkında yetkili satıcı ile de görüştüm,bana haber vereceklerini söylediler ama olumlu cevap gelirse konu hakkından hiç bir şey bilmeden gitmek istemiyorum,eğer onlar getiremez ise ben nasıl getirebilirim. uluslar arası satış nasıl oluyor,gümrükteki vergilendirme nasıl,tahmini işlem süresi ve ücreti nedir? bu konularda hakkında bildiklerini paylaşa bilirseniz sevinirim. |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
arama butonunu kullanınız bu konudan cok acılmıstı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Honda
|
Tam bilmiyorum ama 2009 2010 model aracın burdaki fiyatıyla pek fark olucagını zannetmiyorum yurtdışında, olsa ile sanırım türk plaka olucak git gel masrafları sınırda geçmek için sigorta vs aynı şeye gelicek sanırım
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
bence maliyeti çok olmasa bile çok uğraştırıcak seni ona göre araştır öyle al...
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Honda
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 308 Millesim
|
arama motorunu kullandım 11 sayfa lık sonuç listesinide inceledim ama motor ve motor parçaları ile ilgili başlıklar çıktı sadece.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
2. el olucaksa zaten getiremiyorsun diye biliyorum
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Arama butonu kullaniniz .
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|