Kullananlar bilirler, EK kasa civicten daha kaliteli güvenli bir araçtır
ben vtecim varken mazdaya bindiğim zaman ARABA diyordum:D
Printable View
roveri ucuz alıcaksın ve biniceksın binerken satışcaksın he dedigin an satamazsın ama 8 9 bıne klima sanruf abs 2 airbag 4 cam otomatik özellikleri zor bulunur
ve tamamen euro civicle aynıdır herseyı
astra 1.6 hatch al zarar ettirmez tüpte az yakar rahattırda. satılır da.
zaten az bincem diyosun ama 10 11 piyasası sanırım.
proton diyenler protonu alan satan kaldı mı artık ? ilden ile değişir elbet ama şaşırdım.
Proton'u halaa alan da var...Satan da var...
Aldıktan sonra bunca yıldır niye almadım diyen de var. Bitik araçları alıp memnun olmayan da var.
(Jet Fadıl'ın getirdiği Proton'lar alınır alınırsa...Yenileri çok pahalı ve de parasına göre kalitesiz)
amacım polemik yaratmak elbette değil kimse yanlış anlamasın.
ama satış ve kullanıcı yüzdesine bakmak lazım, elbette alan da satan da olacak ama yüzde kaç türkiye piyasasında.
akrabam 98 yılında sıfır 5x5 proton aldı 6 milyara, biz astra aldık aynı fiyatlara.
3-4 sene bindik peynir ekmek gibi sattık zarar da ettirmedi.
protondan rahattı, malzemesi kaliteliydi.
akrabamın aracında boya hata çizik yokken yıllarca satılmadı antalyada. klimalı olmasına az kullanılmış olmasına rağmen.
şimdi türkiyede astra-proton kıyaslamasında proton diyebilmek için biraz fanatik olmak gerekiyo diye düşünüyorum.
edit : fiyat.
Astra alsın kafası rahat olsun. Ben illa Proton alsın demiyorum ki.. :)
10 Liraya alınacak en iyi araba budur. Astra 14-16 Lira civarında yanılmıyorsam...
(Piyasa bilgim yok gerçekten)
Fanatik değilim en başında söyleyeyim ama Proton kötü araba diyenin de karşısındayım.
Nitekim 8-9 Yıldır kullanıyoruz.... 200 Bin KM'de ve de LPG'li... Çevremde de kullanan tanıdıklarım var ve memnunlar.
edit: 5x5 olayı da 5 yıl mekanik paslanmazlık cart curt garantisidir...98 yılında TR'de ilk galiba.. :D Muhahaha...
Eyvallah sağolun...
FenerBahçe'ye zamanında sponsor olmuştu...
Fener'e yeni transfer olan futbolcularına Proton'un coupe modelini veriyorlardı falan... :D