Cekmekoy de parkurlari bilen varmi?yoksa ezberemi gidicaz?
Printable View
Cekmekoy de parkurlari bilen varmi?yoksa ezberemi gidicaz?
inşallah pantolonu çıkarmak zorunda kalmayız:D:D:D:D:
Güncel Katılımcı Listesi;
- BoraRS Bora - Kia Sorento XForce
- Redbull Engin - Range Rover V8
- VA VTI Ramazan - Suzuki Vitara - Vinçli
- Kickboxer Onur - Ssang Yong Korando
- Ardacar Arda - Mitsubishi L200
- Öskür Özgür - Cherokee Limited 4.0L
Madem lider benim benim gectigim yerden gecmeden ewe gitmek yok ozaman:):):)
Toplanma yerini beli edince haberleselİm !! Toplanma yeri merkezi bir yer olsunki yiyecek icecek alis verisi yapalim
Ben bu sefer donuda indirmeyi dusunuyorum:)
riva gezisi 3 - Video Dailymotion
ahanda cunubet mekan tam olarak aynı yer sanırım:D vincin sağladığı kolaylığı gorunce okadar uğraş gözümde nasıl büyüdü:D neler yaptık
Biz offroada mı gidiyoruz yoksa dağda donlu donsuz grup fantazisine mi anlamadım arkadaşşş :D Yoksa niyetiniz beni Çekmeköyün ormanlık kesimine çekip kötü emellerinize alet etmek mi :D Hayır bileyim de ona göre giyinip kuşanacam ben de :hehe:
Bu yağmur Cuma da devam etsin bizim parkurlar fena olur :)
Benzer yokuşu adam Ssang Yong ile çıktı ama bak verdiğim videoda bir önceki sayfada. Denemek lazım.
Bak bu video;
http://www.dailymotion.com/video/xlq...=49#from=embed
Çok beğendiğim bir video. İkinci konuşmayı yapan Reha abi. IBM' den tanışırız beraber çalışmışlığımız vardır Reha abi ile. Onda da Land Rover Defender var çok sıkı bi makina;
Gezenbilir Huma Oto Tanışma Ve Offroad Etkinliği ATV'de - Video Dailymotion
organizasyon yalan mı oldu kimsenin sesi soluğu çıkmıyor?
Olmamis olmasi lazim :)
Organizasyon tam gaz devam. Bu arada kumhonun kar lastikleri eger M+S ise iyidir. Arda yanliz rotayi cekmeköy yaptik bilgine. Kartepeden vazgectik. Cekmekoy sana cok da uzak olmaz. Sonucta o da Anadolu yakasi.
Ben detayli güncel bulusma yeri ve saati bilgilerini burada paylasacagim.
Yaw o değil de bu güneşli hava umarım kurutmaz bizim parkuru :D Sonra çocuk oyuncağı olmasın parkur bizim için :D