Evet arkadaşlar yarınki Offroad organizasyonumuz ile ilgili detaylı bilgiler aşağıdadır;
Buluşma Yeri: Altunizade Capitol Alışveriş Merkezinin Önünde hemen ana caddede buluşuyoruz.
Buluşma Saati: Saat sabah 09:30
Ekipman: Çizme veya Bot + Kuvvetli Çeki Halatı + Varsa Kürek + Şarjları Dolmuş Kameralar. Ben 4 adet de telsiz getiriyorum. Her araca bir telsiz vereceğim. Telsizden sürekli iletişimde kalacağız. Telsizler üzerinden makaramızı da eksik etmeyeceğiz :D
Alışveriş: Yol üzerinde müsait bir yerde durup alışverişimizi de hızlıca yapmayı planlıyoruz. Mangal mı sandviç mi olayına yarın yolda karar veririz.
İletişim Bilgilerim: 0532 618 37 07
Lütfen herkes tam saatinde orada olmaya çalışsın. Hava erken kararıyor. Organizasyona erken başlayalım. Çünkü yarınki hedefimiz orman yollarında hem izimizi kaybettirmek hem de kaybolmak :)
Ben yanımda tüfeğimi ve bolca da fişek getireceğim. Orada müsait bulduğumuz bir yerde yemek molasında atış talimi de yaparız.
Güncel Katılımcı Listesi;
- BoraRS Bora - Kia Sorento XForce
- Redbull Engin - Range Rover V8
- VA VTI - Suzuki Vitara
- Kickboxer Onur - Ssang Yong Korando
- Ardacar Arda - Mitsubishi L200
- CahitArsal Arkadaş - Land Rover Discovery V8[/B]
Kırmızı ile işaretli olan arkadaşlardan son konfirmasyonu alamadım. O nedenle gelip gelemeyecekleri henüz belli değil. Konuyu okuyup kesinleştirirlerse sevinirim.