Bundan onceki cabrionuda bunuda o sekilde yaptim birader ciddi para tuttugu filan da yok![]()
Bundan onceki cabrionuda bunuda o sekilde yaptim birader ciddi para tuttugu filan da yok![]()
pendık sanayıde olcay usta kartalda doktor tarık meltepede cafer usta ya otomatık aracını bırakıyorsun manuel olarak 2 gun sonra alıyorsun max 1700 tl suan ıtıbarıyle.
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Burası türkiye diyorum başka bişi değil. . .
arkadaşlar eski model araçlarda otomatik diye yazmıyor biliyorum yeni araçların ruhsatında otm yazıyor şayet ruhsatta otm yazıyorsa hiç bulaşmasınlar zaten bu işe bir dünya külfet çıkar şayet benim 97 model civic otomatik diye bir ibare yoktu muayeneyede girdim sorunsuzca çıktım bir sorun teşkiletmedi..
benim ruhsatımda yazmıyo öyle bişey. düze çeviriyorum işletme gibi bişeyde söz konusu değil.
yeni araçlarda yazıyodur. 2002 crv var onda yazıyo.
2009 model lancer otomatikti yazmiyordu. 2006 focusda otomatik ama ondada yazmiyor. dolayisi ile isletme falan hikaye bir cok aracda. gerek yok kisacasi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)