|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Arkadaslar ozellikle benim PlastiDip uygulamalarimin oncesi-sonrasi fotograf ve kisa videolarini cekebilecek bir makinaya ihtiyacim var. Prof fotocu olmadigim icinde o tip prof makina bakmiyorum. Amator halimle profa yakin anlasilabilir uygulamalar cekebilecegim hangi dijital makinayi onerirsiniz? Fiyatida solerseniz sevinirim. Simdiden tesekkurler
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: fiat
|
__________________________________ farkı yaratan ayrıntılardır... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
10 mgpixel dusuk gelmezmi? İnanin hic anlamiyorum. Tum onerilere acigim
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ...
|
Profesyonele yakın sonuç almak istiyorum derseniz compact makine olarak Canon G12 biraz pahalıdır ama iyidir. Yurtdışından alma imkanınız varsa bu makine pişman etmez.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Evet arkadaşlar, çekimim sadece yukarda anlattığım gibi güzel after-before resimleri için. Zaman zamanda 5-6 dk lık uygulama videoları amaçlı.
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 91'' Mazda 626/ 00''A3 1.6 zır stock
|
Hangi mekanda kullanıcağın da önemli kapalı mekanda mı dışarıda mı genelde gündüzleri mi çekim yapıcaksın. Bunlar önemli bence yaptığın işin kalitesini ortaya çıkarırır iyi bir makine.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 91'' Mazda 626/ 00''A3 1.6 zır stock
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Fiat Idea
|
benim de önerim canon G serisi olur, en yenisi olabilir en son g10 çıktı diye biliyorum.
bu arada benim elimdeki sx 1 is makinamı elden çıkarmak istiyorum slr'y geçmek için, 2,5 yıllık makinayı kelepire bırakırım :P |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Anlamıyorumki kaç para eder bileyim
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Bu arada uygulama resimleri cekileceginden gunduz veya isikli ortamda cekimler yapilacaktir
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: '76 mirafiori 1300
|
Abim ben FUJIFILM S2950 aldım ayarlarını öğrendiğin zaman gerçekten iyi bir makine. Hepsiburada dan 400 liraya almıştım
__________________________________ motoru küçük ama kalbi büyü bir mirafiorimiz var... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
canon ixus 117hs öneriyorum, kullanıyorum, 1080p video özelligi var ve çekimi müthiş.. 14mp fotograf çözünürlügü,ama mp pek önemli degil,sizin kriteriniz olmamalı. 6-7 mp bile keser sizi aslında. Fotograf çekimide oldukça başarılı. bir sürü manuel mod dışında otomatik modu da var.Öneririm.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
Gündüz ve ışıklı ortam olacağından çoğu makina iş görecektir bütcenize uygun compact bir makina olabilir genelde çoğu hd video çekiyor artık
fuji panasonic sonu canon samsung gibi
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
tarkan abi megapixel nekadar yüksekse kalite okadar düşer aslında. bi makinenin iyi çekim yapması F değerlerine bağlıdır.Misal 1.linkteki mak. F değeri 3.0/5.8 yazıyor . yani full zoomda bu mak. f değeri 5.8. normal çekimde ise 3.0. f değeri nekadar düşükse o makina okadar kaliteli çeker(özellikle gece çekimlerinde f değeri çok çok önemlidir) bütçen nekadar bilmiyorum fakat
VATAN COMPUTER - PANASONIC - LX3 Dijital Fotoğraf Makinesi (Siyah) - Dijital Kamera bu makina 2.0/2.8 f değeriyle çok kaliteli ve profa yakın fotolar çeker.gece çekimleri ise harikadır. videosuda seni fazlasıyla tatmin eder |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|