BySADO Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşım konuyu yeni görüyorum pm den görüşmüştük ama;sana söylediklerimi burdada anlım açık bi şekilde söyleyebilirim...Rover dan korkma ustadım,parçası pahalı,yok sorun çıkarıyor,yok fabrika kapandı sadece hurdacılarda parça var ,yok bilmem ne bunlar dedikodu dostum... Ben bizzat Rover 620Tİ binicisiyim biniyorum yaşadım ve yaşıyorum arabamı her gün,hamd olsun benim aracaımda öyle hararet,cam krikosu arızası,conta sıkıntısı,cart curt hiç bi sıkıntım çilekeş halim olmadı... ben bu arabayı alırkende en büyük destekcim RMG ROVER servisinmin sahibi RECEP ustaydı bana ilk dediği sado bu arabanın radyatörünü büyüttükmü hiç bi sorun olmaz dedi,haa orj radyatörlede binersin yıllarcada binmişler ama seni biliorum sıkıştıracan basacan oynayacan biz önlemimizi önceden alalım dedi o kadar... Rover 600 serisi klasman olarak üst sınıf bir araba yol tutuşu konforu genişliği donanımları bakımından o paralara alabileceğin arabaların hiç biri ile kıyaslanamaz bence... bende senin gibi çok düşüncede idim 20-25 e ne alırım die dolandım aylarca ona baktım buna derken beğinim döndü ben ROVER ın arkasındayım senin baktığın arabaya bizde baktım kuzenim için çok temiz cidden esirgenmiş bir araba o paraya o konforda bir araba alamazsın...
nikah konusunada gelince ben nikah kıymadım :) flört edioruz sadece çıkıorum üstüne vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı sen ne yapıorsun gak guk ses çıkarmıor maaşallah,yağını suyunu,yakıtını veriyorum ne desem yapıyor :) işin şakası bi yana araba bakımlı olmadıktan sonra ne marka olursa olsun masrafı gözüne batacak seni bıktıracaktır...