Hepsi birer sanat eseri ellerinize sağlık sizinde babanızında
Printable View
Hepsi birer sanat eseri ellerinize sağlık sizinde babanızında
gemileri kendinizmi yaptınız ? projeli olanlarındanmıdır. Babaöda uğraşıyor aynı maketle şuanda hatta karşımda paşabahçenin son ufak dokunuşlarını yapıo :D
maşallah hepsi birbirinden guzel elınıze saglık balıkcı teknesı cok fena duruyo :)
Çok teşekkür ederim
:D evet kendımız yaptık gerçeğinin küçültülmüş birebir projesi internetten satın almıştı babam projesini zahmetlı ıs bı gemı en az modelıne gore 5 - 6 ay suruyor oda mınımum gemıler % 85 babama aıt ben fazla vakıt ayıramıyorum onlara sıkca yardım edıyorum o kadar kendı cızımlerım oluyor ısle alakalı kafam karısıyor sonra .)
teşekkür ederım ılk yaptıgımız modeldı balıkcı teknesı acemılık eserı .)
5-6 ay gene ıyı babam bı yapıyo 2-3 yıla anca bıtıyo nasıl bi detay var anasını satam göz dayanmaz :hahaha:
model buyudukce zamanda buyuyuor detaylar cok zaman alıyor o makettekı toplar bıle el yapımı denıze atılan demır ıc aksesuarları bunlar hep zaman dedıgınız gıbı buyuk ve karısık modeller 1.5 2 sene rahat alıyor ama bız o kadar karısık bır model yapmadık daha en uzun surenı yelkenlerı olandı 1 seneyı bıraz gectı oda .)
çok iyi olmuş :eek: ellerinize sağlık
:D hocam müthiş olmuş :D bunların hepsini toplayacam :D babanla senin karşında yakacam :D ne hissedirsiniz :)
Çok başarılı ya helal olsun eline emeğine sağlık
Ferruh adı bizimki ew işi sanmam tanıştıklarını bir iki gemi işiyle uğraşan arkadaşlarımın babası var onlarla bıle tanıstıramadım he he dıyo gıdıyo bızımkı :D
çok tesekkur ederım
teşekkur ederım muhtemelen bır sonrakı projemız sen olursun :D
:D
.)
çok teşekkür ederim
vallahi elinize kolunuza sağlık çok güzeller. Birdr tam sabır işidir bu Allah sabır versin.
çok iyiler helal olsun
gerçekten çok başarılı ve çok güzel bi hobi babanızda sinir stres yoktur heralde :) peki btn boş zamanını bu işe mi ayırıyor yoksa kafa dağıtmak için canı istediğinde mi sadece
Valla sinir stresten hergun bi duble raki atar ;) cidden bunca yil bos zamanini hic gormedim ancak ben israr edersem yada dedgnz gibi cani isterse acikcasi zaman yaratiyor kendine hafta ici is guc askeriyede kafasi kaldirmiyo hafta sonu isini gucunu hallediyor yorgn olmazsa cani isterse yada bana soz verdiyse ugrasiyoruz gemileride genelde sinir tepesinde oldugu zaman alir onune gulmeye baslar 1saatt sonra ;)