|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Opel Astra F 1.6 16 Valve 100 HP , VW CADDY 1.9 TDİ 105 HP
|
ARAMIZDA HİÇ KIŞ SPORLARI İLE UĞRAŞAN YOKMU VARSA KENDİNCE ÇEKTİĞİNİZ GÜZEL RESİMLERİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM ŞAHSIM ADINA
![]() Hem Buluşup beraber SNOWBOARD a gidebiliriz yapan varsa ANKARA![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us __________________________________ http://img215.imageshack.us/img215/6...4830143087.jpg Uploaded with ImageShack.us Son Düzenleyen phoenixs; 11-01-2012 14:58. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: OnitsukaTiger -_-
|
Valla en son 4yıl once kaydım uludag da unutmamışımdır muhtemelen ama istanbuldayım artık malesef
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Polo 6R TDI DSG
|
walla ben imkanım oldukca gidip snowboard yapmaya calısıyorum. bi organizasyon olursa gidilebilr aslında bu kış.
__________________________________ TDI |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Vizelerim var benım şu aralar şubat tatiline doğru bi organızasyon yapılırsa daha saglıklı olur gibi
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
elpadre vardı ama bilmiyorum hala yapıyor mu
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
torium da kar oyunları yeri var kayıyorlar kar topu oynuolar v.s yaz kış ama geçen dışardan bi baktımda full teyzeler takılıyor
o yüzden pek giresim gelmedi.
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
bn kayak yapıyorm ama 2 yıldı gıdemıorum uludaga
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
teyzelerle kanka kanka takılırdın
__________________________________ http://img215.imageshack.us/img215/6...4830143087.jpg Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Uludağda ece bar vardı çıkmazdık ordan vay anasını özledim yaw
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
Yaşlandık, unuttuk ama; böyle bir organizasyon olursa katılmak isterim
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
15 senedir kayak , 1 senedir board yapıyorum. Her kıs banko uludagdayım
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Ben kayak yapıyorum en son geçen sene şubatta kaydım bu sene whitefestle giderim belki yine ayarlarsam.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Gecen sene whitefestte ordaydim son grupla 3 senedir snowboard yapıyorum çok zevkli bu sene yine giderim uludaga büyük ihtimal ama bulusup bı organizasyon yapılıp istanbuldan gelecekler için Kartepe'ye gidilebilir gecen seni aweanin rampasından ucarken bı resmim vardı ama bulamadim
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
kartopu oynuyoruz, fena kardanadam yaparım benim diyen heykeltraş halt etmiş, kendim ahşap tan yaptığım kızakla kartepede kayarım
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: peugeot 207 hdi
|
doğru dürüst soğuk olmuyoki kar yağ dağlarda kayak yapıcak kadar, en azından trabzon öyle, kayak yapasım var acayip çok iddialı bi pistimiz olmasada benimde bi iddiam yok zaten
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() biran olurda ellerim üşürse ve sende o an yoksan.. eğer mevsim baharsa, yalnızlık kolay mı? bir gün zayıf düşüpte, unutursam affet. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
__________________________________ http://img215.imageshack.us/img215/6...4830143087.jpg Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
![]() yağsa da kaysak artık diyorum
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Organizasyon olursa bende katılırım , her sene düzenli olarak 2-3 kere gidiyorum kaymaya..
Uludağ ve Kartepe
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |