Alper abi şaka maka her konuda bir yapmışlığın ya da bilgiye sahipsin helal olsun valla :) sosyal adammışsın vesselam
Printable View
Alper abi şaka maka her konuda bir yapmışlığın ya da bilgiye sahipsin helal olsun valla :) sosyal adammışsın vesselam
abı yazma munkunse cok sey yazarım ayıp olur yazma ben herkez deyılım snınle polımıge gırıcek kadar turkıyede kım ne yapar kım ne eder bılırım o yuzden senı tanımıyourm extreme camıasında anladın 3 hafta dagda kalmısın ne guzel ben 3 ay ercıyeste kaldım sen neyın kaasını yasıyorsun benımle sıdık yarısına gırıyorsun abı bazen cok sacmalıyorsun bende buna guluyorum ve gulerek yazıyorum su an :D
tekrardan konu açmak istemedim bende snowboarda merak saldım amatörüm şuan kiralama yöntemiyle kendimi geliştiriyorum giyim ekipmanını nerden alabiliriz uygun fiyatla uzmanlardan tavsiye alabilirim eldiven-pantolon-mont öncelikli olarak alacaklarım fakat alacağım yer konusunda hiçbir bilgim yok
Arkadaşlar İzmir - Uludağ arası yol durumunu bilen varmı ?
arkadaşlar bende komple set satıyorum isteğen olursa fiyatta yardımcı olurum ilan numarası 267177469
Geçen hafta mont blanc-chamonix'teydim, geçen sene de gitmiştik. oralarda bu iş bambaşka ya.
Tüm Türkiye'nin kayak merkezlerini bir yere topla bir chamonix etmez.
Merhaba,Ilgazda pist durumundan bilgisi olan varmı hangi pistler açık kar durumu ne vb ?
Snowboard ve güzel bir kask arıyorum, boyum 1.70.
Bu sene Bansky ve Spindleruv Mlyn'e rezevarsayon yaptırdım. Uçakta snowboard taşımanın zorluğu ve kargo bölümünde çalışan arkadaşların aceleciliği yüzünden emin olamadım alsam mı acaba diye ama daha önce boardı ile yurtdışına gitmiş var mı acaba?
Herrhangi bir problem yaşayan oldu mu acaba?
sürüş tecrübenizi-stilinizi bilmediğim için board tavsiyesinde bulunamayacağım. kask olarak Wedze ler fiyat performans olarak çok uygun.... uçakta biryere board götürecekseniz biletinizi almadan bunu belirtip kargo parasını ödeyin ki sıkıntı yaşamayın. en son 14 ülke içi 32 yurtdışı idi sanırım yanlış hatırlamıyorsam...uçakta board taşımaktan yana hiç bir sıkıntı yok...
Başlangıç seviyesindeyim, TR'de fiyatlar gereksiz pahalı olduğu için y.dışı tercih ediyorum. Uludağ ile aynı paraya, daha güzel pistlerde kalıyorum, daha güzel otellerde konaklıyorum, yeni yerler görüyorum.
Teşekkür ederim, en kısa zamanda edineyim bir board.
Uçakta kayak snowboard taşımak thy de ücretsiz, daha önce çok defa kullandım biletinizi alırken kargoya veriyorsunuz ama alırken genelde banttan vermiyorlar ayrı bir bölüm var oversize bagaj bölümü ordan veriyorlar o yüzden orayı kontrol edin, kask ben kullanmıyorum ama aslında önemli bir ekipman o yüzden wedze veya bilinmeyen bir kask yerine eski sezon kaliteli birşey ara mesela bahçelievlerde spx outlet var veya internet sitesindende bulabilirsin, snowboard olarak de yine aynı yerde seçenekler mevcut ama özellikle spx lerde satış danışmanlarına güvenmeni pek tavsiye etmem, seviyen, kayış stili ve kilona uygun olan boardları internet sitelerinden kendin araştırabilirsin
Daha amatörken, daha doğrusu ilk snowboard kullandığımda biraz gaza gelerek S çizmeye çalışmıştım. Dengemi sağlayamayarak takla attım, o moment ile ayağımda ki board kafamda ki kaska çarptı ve kaskı yamulttu.
Kafama gelseydi, 12-20 arası dikiş atılması gereken, hatta daha kötü yaralanmalara sebep olabilecek bir kazaydı.
O günden beri kask olmadan otelden bile çıkmıyorum, teleskiye dahi kasksız binmiyorum. İnşaat mühendisliğinin getirdiği baret alışkanlığı da var biraz da yalan yok :D
Rossignol markasına yönlenebilirsiz ve ya flow. Kendi boardunuzu almadan öğrenmeniz biraz zor. İlk önce snowboard yaparken ne yapmak istediğinize yönelin. Stilinizi belirleyin. Daha sonra sıfır board alın. Araba gibi düşünün herkes kendi arabasını tanır, en iyi onu kullanır. Bu da aynı mantık. Tavsiye olarak, kayarken boardla savaşmayın :) kollarınızı iki yana açarak yavaş tempoda S yapabilirsiniz ilk önce boardla boğuşmamayı öğrenmeniz gerek
Selamlar, konuyu hortlatıyorum ama affola :D
Kars / Sarıkamış' a gitmiş olan var mı bu sene içerisinde ?
Gidip, tavsiye edeceğiniz otel varsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
heyyttt
Hani boardcular skiciler neredeler.. Sezon açılıyor yavaş yavaş. Saçma bir şekilde Ülkede sezon açılışını ilk Kartepe yaptı. Nasipse haftasonu kartalkayada açıyor bende orada olacağım..Buradan gelecek olan var mı ?
Modifiyem'de Okan bayulgene katılan biri vardı skiciyiz.biz falan bayağı bi geyik dönmüştü o zaman forumda. Burada mı kendisi :)