|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda Civic 1.4cük
|
Yapım Şirketi Aksoy Film
Yapımcılar Faruk Aksoy, Ayşe Germen Yönetmen Faruk Aksoy Görüntü Yönetmeni Mirsat Heroviç Senaryo Atilla Engin, İrfan Saruhan Müzik Benjamin Wallfisch Yapım Yönetmeni Servet Aksoy, Faruk Metin Kostüm Canan Göknil 3D Efect Serkan Zelzele ( EPİC FX STUDİOS) , Hamit Keleş ( C4 / Paradox) Kurgu Erkan Özekan Oyuncular Devrim Evin, İbrahim Çelikkol, Dilek Serbest, Recep Aktuğ, Erden Alkan, Cengiz Coşkun, Şahika Koldemir, Naci Adıgüzel, Alirıza Soydan, Edip Tüfekçi, Sedat Mert Danışmanlar Prof.Dr. Feridun Emecen, Doç.Dr. Hülya Tezcan, Doç.Dr. Gülgün Köroğlu, Mimar, Sanat Tarihçisi Massimo Farinelli , Öğr. Gör. Adem Saraç Yapım Tarihi Eylül 2009 -- Ocak 2012 Gösterim Tarihi Şubat 2012 Süre 160 - 170 Dakika Gösterileceği Ülkeler Türkiye, Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, Fransa, İngiltere, İsviçre, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Resmi sitesi Fetih 1453 fragman'dan görüldügü kadarıyla bence mükemmel bir film geliyor diyebiliriz
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: LEON styl'a
|
160 - 170 Dakika
tek nefeste izlenir valla |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: scirocco + 107
|
4 gözle bekliyorum. Fetih 1453 kitabinida okumustum...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
insallah hayal kırıklığı olmaz...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Honda Civic 1.4cük
|
bence türkiyede aptal saçma aşk filmleri vs yapana kadar şöle 3,4 tane(gönül isterki daha fazla yapılsın) yapsalar çok güzel olur.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 91'' Mazda 626/ 00''A3 1.6 zır stock
|
Kötü olsa bile sinemaya falan gidip desteklememiz lazım bence. Baya bi bütçe ayırmışlardır. Hem rağbet görür ise devamı da gelir.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 206 gti
|
tarihimizi kitaplardan öğrenen nesil gelioyor az da olsa onların gözünde atalarımızı canlandırmasına yardımcı olacak bir örnektir bu... keşke hep böle tarihsel filmlerimiz olsa geçmişimizi 7 düvele en güzel şekilde göstersek ve ben bu filmin yapım aşamasına başladığından beri fotoları vs olsun hep takip ettim... bence bir robin hood ... arthur kadar başarılı olcak..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Sonunda bu sekilde bir film yaptılarya helal olsun film kötü olsada gider izlerim...
Kolaya kaçıp romantik film yapmak komedi yapmak kolay Holywood filmi gibi şu fragman helal olsun yapana emeği geçen herkese kesin giderim sinemada izlemeye... __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
insallah gise icin degil gercekleri yansitmasi icin cekilmis bir filmdir diyecegim ama zayif bir ihtimal.. nasil kirip doktugumuzu, yakip yiktigimizi anlatmaktan oteye gidecegini sanmiyorum ki zaten bizim tarihten ogrendigimiz II. Mehmetle bagimsiz tarih kaynaklarindan ogrendigimiz II. Mehmet cok ayri kisiler..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Umarim muhtesem olmayan yuzyilvari gercekleri saptirarak yapmamislardir...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
Bayadır bekliyorum az kaldı bence mükemmel bir film olucak
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Bende aynı görüşteyim , kesinlikle gitmek istediğim bir film..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: mortgage izin vermiyo:D
|
halen vizyona ne zaman girceği kesinleşmedi şubatmı martmı bekletmeyi ne kadar çok seviyolar sabrsızlıkla bekliyodum fragman çok ii umarım düşündüğümüden iyi çıkar.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: tabanway :D
|
öyle yada böyle olması efeklerin çok iyi olması çokta umrumda olmaz, tarihimizle ilgili bir film olarak destek vermek gerekir.
__________________________________ feel is everything |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: '07 Evo & '88 GTI
|
Muhteşem Yüzyıl gibi olmasın da şöyle dışarıdan izlendiğinde insanları bilgilendirsin. Devamı da gelir umarım.
__________________________________ 19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Metrelik Emniyet Kemeri |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
Muhteşem Yüzyıl tam bir rezillik. Fragmana bakılırsa alakası yok MY ile. Merakla bekliyoruz..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
Şu bizim tarihimiz amerikalılarda olsa 5000 tane film çekerlerdi bu güne kadar...
Geç olsada fragmandan güzel bir filme benziyor, İnşAllah umduğumuz gibi ve tarihimize yakışır bir film olmuştur... __________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: seat cordoba 1.4 tdi elegance
|
şükür diyelim ..adamlar 300 spartalıyla neler yapmış..koca osmanlı tarihi bu kadar mı kısır ,daha fazla tarihimizi destanlarımızı anlatan yapımlar da bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 200 SX,Ibiza stella
|
muhtesem bencede tarihimiz hic olmassa
|