bizde hafta sonu gidicez ne olursa olsun sinemada izlemek lazım diye düşünüyorum..
Printable View
bizde hafta sonu gidicez ne olursa olsun sinemada izlemek lazım diye düşünüyorum..
Dün ilk seansta izleme fırsatım oldu.Film sahneler ve görsel olarak cok iyi.
Ancak sanki film 5-6 saatmişde kese kese 3 saate indirmişler havası var.
Sahneler arası cok kopuk..
Bu film bizim ülkemizin ileriki yıllarda cok daha iyi işler basarabileceginin göstergesidir bence.
Filmi dün izleme fırsatı buldu.Eksikleri var fakat ilk filmimiz olduğu için bence görmezden gelinebilir.
filmde kenan komutanda yok :D:D:D:D
http://img256.imageshack.us/img256/3...ih1453afis.jpg
nasıl yani mehter marşı yokmu ???? 0_o
OSMANLI torunu olarak bu fılmı kınıyorum !!!! mehter marsı olmadan bır osmanlı fılmı olamaz! gemılerı halıce ındırıp orda unuttular , gozlerıme ınanamadım .gemı deyınce soylemeden gecmek olmaz gemılerı gecırme fıkrı naslı aklına geldı sultanın oda ıslenmemıs, BI BAKIYORSUN GEMILER YURUYOR SONRASI YOK HEPSI BU ... bence 20 sene oncekı CUNEYT ARKININ o yokluklarla cektıgı fılmler bın basar bu fılme ...
Gorsel olarak iyiydi ama gercekten olaylar arasi kopuktu birde biz bu filmlerin sonunu yapmayi ne zaman ogrenicez bilmiyorum istnbula girdik hayde film bitdi
film yapımcıları utandı galıba ... ben paylasayımda dınleyelım
ya soyle dıyeyım yazmaya baslasam 2 sayfa surer . sınırlerım dun geceden berı okadar bozukkı :( gorsellık anımasyon bunlar benım ıcın onemlı degıl . senaryo rezalet . bumudur yanı 1453 !!! yunanlara yaptırsaydık bu fılmı yemın ederım daha guzel yaparlardı . ben mehteranları ızlerken gozlerı dolan bırıyım . fılmde bır an bıle duygulanmadım . salonda cogu zaman ınsanlar guluyordu :(
bu filmi çekmesi gereken aslında 300spartalının yönetmeni olması lazım çok fena olurdu ozaman tad alırdık işte
hatalarda var güzelliklerde var yinede iyi bi film gidecez inşallah
ben simdi gercekten cok sasirdim. animasyon efektler falan filan benim icinde önemli degil. ben aslinda sadece senaryosu ve tarihimizi anlatigi icin gidecektim. Madem böyle bir film yapilmis destek olalim diye düsündüm birazda.
Aslinda herkes büyük umutlar icindeydi. bende 3 yildir bu filmin vizyona girmesin bekliyordum. eger gercekten anlatiginiz gibiyse sanirim bosuna bekledik.
Bu akşam büyük beklentiler içinde filmi izlemeye gidecektik ama yorumlar pek iyi değil... :(
Sahneler arası inanılmaz kopuk.Gemiler Haliç'e indi ancak sonrası ? ya da asıl efsane olan gemilerin oraya geliş fikri nereden geldi vsvs...Keşke fişm 5 saat olsaydıda bunlarıda görseydık.