Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 09-12-2011, 02:02   #1

phoenixs - ait Avatar

Otomobil: Opel Astra F 1.6 16 Valve 100 HP , VW CADDY 1.9 TDİ 105 HP

Kıl Dönmesi ameliyatı olan varmı :)

Ya bende kıl dönmesi vardı ameliyat olacam ne yapıyorlar ne ediyorlar kaç dikiş atıyorlar bilen varmı

http://img215.imageshack.us/img215/6...4830143087.jpg

Uploaded with ImageShack.us
phoenixs isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-12-2011, 02:03   #2

onn_dear - ait Avatar

Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm

ben olmadım ama olan çok arkadaşım oldu sadece allah yardımcın olsun diyorum başka bir şey demiyorum

History;
96 corolla 1.6gli 114hp+
98 civic 1.6ies 120hp+
00 civic 1.4is 90hp+
07 focus 1.6tdci 109hp...
onn_dear isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-12-2011, 02:13   #3

JumboAli - ait Avatar

Otomobil: B18c Swap EK (4dr) - Fd2 TypeR - e60m5 :) Mesela yani

ben 8senedır olamıorum korkudan ole dıyım faalıyetı bıraktı benımkı doktor kontrolu eslıgınde vucudum kıl uretmıo artık.

2tur amelıyatı var bı acıp temızlıolar kapatıolar bıde acıp temızlıyıp acık bırakıolar(boylesı daha ıyı tekrarlama sansı olmuo kolay kolay) tenıs topu kadar acılan gordum. dahada buyuk gordum pansumanlar falan cok acı ya gecmıs olsun
JumboAli isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-12-2011, 02:17   #4

YunusAydn - ait Avatar

Otomobil: New Balance.

JumboAli´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben 8senedır olamıorum korkudan ole dıyım faalıyetı bıraktı benımkı doktor kontrolu eslıgınde vucudum kıl uretmıo artık.

2tur amelıyatı var bı acıp temızlıolar kapatıolar bıde acıp temızlıyıp acık bırakıolar(boylesı daha ıyı tekrarlama sansı olmuo kolay kolay) tenıs topu kadar acılan gordum. dahada buyuk gordum pansumanlar falan cok acı ya gecmıs olsun
lazerlede yapılıyomuş dikiş izi falan bulunmuyo diyolar doğrumu ?
YunusAydn isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-12-2011, 02:20   #5

JumboAli - ait Avatar

kıldonmesı amelıyatı hakkında goruslerını yazarmısın
bızım forumdabı arkadas olcakmısta
neler yasadın
ona kopyalıcam yazıyı

ahahahha
göt korkusuyla girdim ameliyata. ameliyatta bişey hissetmedim ama ilk pansuman çok sakat. geçmiş olsun

ne kadar acık kaldı yaran ne tur zorluklar cektın ıglesene kadar.?

60 gün açık kaldı. 26 gün banyo yapamadım. yaz mevsiminde çok kötü bi durum ama oluncaksa bu mevsimde olmak kıyak. oturmak çok zor. gün aşırı pansumana git gel zor. ilk pansuman en beteri ama 10 pansumandan sonra yavaş yavaş azalıyo acılar. piskolojik olarak sıçmak çok çok zor amk
şunuda söyliyim yara kapandı dedikten sonra ilk 1 sene çok çok dikkat etmeli. ben yara kapandı nasılsa diye ertesi hafta halı saha maçı yaptım tekrar açıldı yara 1.5 ay daha çektim
dikkat etsin
Eski 09-12-2011, 02:21   #6

deeperblack - ait Avatar

Otomobil: FN2 - 160 DSG - C3.5

deeperblack - ICQ üzerinden Mesaj gönder deeperblack - MSN üzerinden Mesaj gönder
10 sene önce oldum. Korkulacak kadar ağır bir durum sözkonusu değil bence. Süreyi uzatmak riskli. Kıl dönmesi sadece o bölgedeki kıllardan kaynaklanmıyor. Ensenizden aşağı düşen herhangi bir kılda o bölge tarafından alınıp etin içine emiliyor ve eti çürütmeye başlıyor.
Lokasyonu tatsız olduğu için birçok kişi kaçıyor ama birkere olup daha sonrasındada dikkat edilirse tekrarlama riski çok daha azdır...
deeperblack isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-12-2011, 02:23   #7

JumboAli - ait Avatar

YunusAydn´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
lazerlede yapılıyomuş dikiş izi falan bulunmuyo diyolar doğrumu ?
valla o kadarını bılmıorum ama kıcını yarıolar abı varmı otesı kullah gıbı acıolar ııııyyyk
Eski 09-12-2011, 02:25   #8

YunusAydn - ait Avatar

Otomobil: New Balance.

valla o kadarını bılmıorum ama kıcını yarıolar abı varmı otesı kullah gıbı acıolar ııııyyyk
herkes cok farklı bişey söylüyo bu ameliyat hakkında insanın kafası cok karısıyo..
YunusAydn isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-12-2011, 02:25   #9

deeperblack - ait Avatar

Otomobil: FN2 - 160 DSG - C3.5

deeperblack - ICQ üzerinden Mesaj gönder deeperblack - MSN üzerinden Mesaj gönder
Olm kıçını açıyolarda zevk için açmıyolarki. Orada yenilenmeyi bırakmış bir doku hatta bildiğin et kütlesi oluşuyor. Onu kesip alıyolar Adam senin küllaha meraklı değilki
deeperblack isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-12-2011, 02:29   #10

Tnrylsl - ait Avatar

Otomobil: Red Astra J

ben 2 sene önce oldum ... Arkadaşlarımda olmasından dolayı konu hakkında bilgim vardı ve çok erken teşhis koyuldu Allah'a şükür dikişsiz atlattım ben ama kötü atlatan arkadaşlarımda oldu ... Yöntemi ve doktoru iyi seçmek gerekir operasyonda bişey olmasada sonrası sıkıntı

Allah yardımcınız olsun , daha beterinden korusun

I ♥ My Astra
Tnrylsl isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-12-2011, 02:29   #11

JumboAli - ait Avatar

deeperblack´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Olm kıçını açıyolarda zevk için açmıyolarki. Orada yenilenmeyi bırakmış bir doku hatta bildiğin et kütlesi oluşuyor. Onu kesip alıyolar Adam senin küllaha meraklı değilki
abı her aklıma geldıgınde bole kuyruk sokumumdan ıcerı bı acı gırıyo ıcım bı kotu oluo hayatta olmam
Eski 09-12-2011, 02:30   #12

focus musty35 - ait Avatar

Otomobil: focus porsche cayenne S

ulen jumbo guldurdun gece gece gecmıs olsun kardesım askerı bekle bence
focus musty35 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-12-2011, 02:31   #13

JumboAli - ait Avatar

valla ben sana kendı yaptıklarımı soluym kardes sende yap.

hemen tras et o bolgeyı Kuvetlı mıkrop onlıyıcı ozel sampuanlar var onları kullan akıntı varsa sureklı temız tutman lazım orayı banyo pansuman vs vs ayda bır gıt ıltıhap onlıyı ıgne ol kurutuo cok ıse yarıyo ben onunla yasamayı ogrendım artık cok mutluyuz.
Eski 09-12-2011, 02:54   #14

By_HaNNibaLL - ait Avatar

Otomobil: Var Dizelimsi bişeyler;)

By_HaNNibaLL - MSN üzerinden Mesaj gönder
Bende oturmaktan şikayetciydim 3.gün falan artik cok rahatsiz etti birden bire cıktı zaten hemen gittik bizim doktora dedi yat ilk önce bi bakalim benim iltihap yapmiş ama zaman gecerse kıl dönmesi başliyacakmiş.

Neyse uzandim ben şimdi cok az canin yanacak biraz oyup bakacam eğer alabilirsem alicam biraz rahatlaman için yarinda ameliyat beni aldi bi korku ameliyat kelimesi bile cok ürkütücü ama zaten masaya yattik geri dönüşü yok
Cimbiz tarzi bişeyle apse yapan yerden bişeyler cıkarttı icini boşaltti o gece uyuyabildim biraz özel hastane olduğu için sanirim sürekli serum taktilar sabaha kadar sabah ameliyat saati geldi ameliyat haneye girdim doktor 2 3 soru sordu 6 tane doktor var başimda bizim doktor dedi rahat ol merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin sıkıntı yapma hazir oldugunda başlariz dedim beni bayiltmayacaz mi evet dedi tamam o zman bayiltin dedim ben bi açtim gözlerimi odamdayim o gece biraz ağri oldu ama normaldede vardi zaten.

Ertesi gün hiç ağri falan hissetmedim tuvalete cıkarken sıkıntılı 2.gün cıkarttı zaten doktor direk arabama bindim bursa turu attim kurtuldum diye pansumana gitmen gerekiyordu ama ona bile gitmedim sargiyi açtim 2 gün sonra bi duş ateş.

uykusuzluktan amma cok yazmişim ya

Ne Mutlu TÜRKÜM diyene

StiFLeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Günay'ın yazılarını ne zaman okusam içki muhabbeti geçiyor ,ne kadar çok içiyorsun hocam
By_HaNNibaLL isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-12-2011, 06:47   #15

eser - ait Avatar

Otomobil: GeCe

eser - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ben 2 yaz once oldum gerci kil donmesi degildi apse yapmisti sadece apse yi aldirdim.ilk bir kac saat tuvalete cikamiosun kasiklarin sisiyor,6 dikis atilmisti bana ertesi gun hastahaneden taburcu oldum ve edremitten istanbula araba kullandim bir hafta evden cikmadim pansumanlar sikinti bir hafta sonrasinda disari ciktim 3 dikisim atti ama doktor tekrar dikmeye gerek duymadi.deniz havuz kesinlikle yasak iyilesene kadar ben 10 gun sadece kafami yikadim banyo yapamadim.Simdi tekrarladi tekrar olmayi yemio acikcasi Allah yardimcin yardimcimiz olsun

JoYTeaM
eser isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-12-2011, 07:02   #16

VWci - ait Avatar

Otomobil: WRX BlueMotion

45 gün rapor alanları duydum.
VWci isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-12-2011, 07:20   #17

aLperTunga - ait Avatar

Otomobil: ilk sahibi TEYZEDEN SAXO VTS (Sold)

ben 2008 de oldum yaz mevsımınde 2 ay rapor aldım ameliyattan 2 gün sonra rolle cıkmıştım..dikiş yaptırmadım ben hem kendı kendıne daha saglıklı kapanıyor sadece pansuman olayı yoruyor ama en saglıklısı dikişsiz!!lokal anestezi yapıldı hiç bişey hissetmedim çok rahat geçmişti sadece belden aşağımı hissetmem bayaa bi zaman almıştım felc oldum diye cok korkmuştum..benim tavsiyem KESİNLİKLE GENEL ANESTEZİ İLE ameliyat olun..çünkü hala zaman zaman omurgamda agrılarım oluyor..
aLperTunga isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-12-2011, 07:25   #18
TechWorks

senna - ait Avatar

Otomobil: billet

çalışanlarımdan birisi ilk başta klasik şekilde ameliyat oldu 1 sene sonra tekrarladı sonra laserle oldu, ilk olduğunda oturamıyordu vs baya sıkıntılıydı, laserle olduğunda olduğu gün taburcu olup yanılmıyorsam 1 gün sonra işe başladı, laserle olan çok kötü değilmiş sanırım

eleştiri gizli hayranlıktır.
senna isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-12-2011, 07:27   #19

rebelh - ait Avatar

Otomobil: is

bende eskiden beri var olan bi korkudur ya postu oydurmak.. erken belirtileri nelerdir bilen varmı?
rebelh isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 15:08 ::::