|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 207 rc
|
arkadaşlar merhaba kaskomun zamanı gelıyor yıllardır aynı sırketden yaptırıyorum otomatık yenılenıyor hic kullanmak gerekmedı ufak tefek hasarlarda sorunsuz halloldu genel olarak memnunum zorunlu trafık lımıtlerı yuksek olduğundan kasko lımıtlerını duşük tutuyor genelde kaskocular benım sorum kasko yaptırıken nelere dıkkat etmek gerek lımıtler nasıl ayarlanmalı mesela orjınal cam kullanılsın isterim tompon hasarlarında tamir olmasın değişim olsun isterim v.s bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
__________________________________ ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Hiçbir Kasko Şirketinde Orjinal Cam Takılmaz
servisine gittiğin zmn %20 muafiyet uygulanır. ama Anlaşmalı servis mesala droglas carglaslarda tanıdığın yada acentenin tanıdığı olursa orjinal cam taktırabiliyorsun. Kaskonda Yetkili servis anlaşması Olan Şirketleri tercih etmeni öneririm. Yetkili servisde asla Yan sanayi parça takılamaz. Tampon hasarlarında bütün şirketlerin Eksperleri mecburen ilk önce Auto King e Gönderir Tamiri var ise tamir gerçekleştirilir. Yine burada acentenin rolü büyüktür. Auto king le arası iyiyse yapılamaz raporu yazılır vs vs . Kaskonda ise Gereken en büyük Özellikler 1 Arac Bedeli ( 2 El rayiş bedeline göre ayarlattır ) 2 İMM ( Karşıya ve her hasarında verilen Limitlere dikkat et ) 3 ve en önemlsi Deprem sel terör yangın Halk ve Lokal hareketlerde muafiyet uygulatma.. Bir tavsiye olarakda 3-5 Kuruşu düşünme sağlam şirketlere yönel. Yine bir sorun olursa. yazabilirsin yada pmle ye bilirsin. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Arıyoruz :)
|
böyle konular için konu açmıştım ama yazan olmadı
![]() Trafik & Kasko Fiyat Sorgulamaları @BosphorusBoys yazdıklarıda tamamen doğru ben kaskoda otomobil için 30 90 30 imm veriyorum buda yeterli ayrıca aracınızda ekstra aksesuar varsa kaskonuza onlarıda ekletmeyi unutmayın __________________________________ ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Benim Adanada Acentem var imm yeterince iyi
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: 207 rc
|
__________________________________ ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: peugeot 207 hdi
|
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() biran olurda ellerim üşürse ve sende o an yoksan.. eğer mevsim baharsa, yalnızlık kolay mı? bir gün zayıf düşüpte, unutursam affet. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
sizin isteğinize göre takarlar. ( ama genelde sormadan direk kendi ürettikleri camı takarlar. ) Yetkili servis e gittiğinizde %20 muafiyet uygular servisdeki arkadas. tabi tanıdıksa oda çözüleßilir. ve yılda bir kere cam değişimi hasarsızlığını bozmaz. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |