Ben degisik ilginc seyler yapiyorum hem yilbasi he sevgililer gunu arefesinde pembe altin gorunumunde gumus takilar bu hafta cikar hepsi paylasirim cogu kisinin isini gorur toptancilar baya ilgi gosteriyor cunku![]()
Bir öneride ben vereyim.
Mesela birisinin aracı var X marka. O aracın maketini hediye edebilirsiniz.
Yada aracı yoksa veyada o araçtan bulamıyorsan,kişinin hayalindeki araç'ın maketini hediye edebilirsiniz.
Ben bir kaç kişiye hediye etttim yada benden isteyen oldu bu şekilde![]()
Hepimizin ortak noktası araçlar![]()
Ben buldum arkadaşlar, siparişide verdim yarın internetten ücretini havale yapıcam artık bir kaç gün sonra gelir.
Fikir olması için düşünenlere; Bir hediyelik alşveris sitesinde gördüğüm 'kişiye özel' baskılı atkı polar eldiven... Üzerine Benim ve kız arkadaşımın isimleri olucak.
mantık şu ; soğuk kış günlerinde, benim yanında olamadğım anlarda bu ufak hediyem seni benim yerime ısıtsın.. İsim ve baş harflerin baskılı olcak olmasıda güzel hediyeye ayrı bir anlam katıyor![]()
Emre Kalkan
1- Yılbasına 1 hafta kala saglam bir konudan kavga çıkar
2- yılbası geçtikten 1 hafta sonra barış.
3- Hediye derdin ortadan kalksın
![]()
çok şükür hediye düşünmeme gerek kalmadan ne hediye istdiğini söyledihediye de gerçi ayrı bi kasıntı tek taş yüzük. Allah sabır ve kolaylık versin hepimize.....
Biz konuşarak alıyoz hediyeyi. Geçen sene tavla almıştı Edirne'den İzmir'e kadar bavulunu taşıdık diyom neden ağır![]()
Babama yeni araç aldık hediye ipod nano verdiler onu hediye etmeyi düşünüyorum sevgilime![]()
Karikatür kitabı
sizin ve sevgilinizin başından geçen hatırda kalan eglenceli anların, yine sizin karikatürlerinizle anlatıldıgı bir kitap.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)