User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Coca Cola Kısa Film & Reklam Projesi

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Coca Cola Kısa Film & Reklam Projesi

Videonun sohbet bölümüne konması için yönetimden izin alınmıştır.

Reklam filmi, kısa film yada sunum. Ne olarak adlandırırsanız o yönden izleyin. Yapılma amacı okuldan verilen ödevin sunum tarzı bir reklam filmi yaparak o markayı övmektir. Ama daha iyilerini yapabilmemiz için sizlerden eleştirileri olumlu yada olumsuz şekilde dinlememiz lazım. İleride otomobil çekimlerine kadar gidecek projelerimiz olabilir.

Lütfen yorum yapınız sohbete açılma amacı eleştiri ve yol gösterici yorumlar duymamdır buyrun link.

Coca cola reklam sunum projesi & short film | İzlesene.com Video
    DR. OWL

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum yapıcı yonde alırsın umarım elestrilerimi. Müzik vs. Güzel. Kurgu fena sayılmaz. Ama düzeltilmesi gereken 1-2 şey var bence. Birincisi videoda rol alan arkadaslarin tamamının konuşmaları bana samimiyetsiz geldi. Tamam profesyonel bir calışma değil ama arkadaslar rol yaptıklarını çok çok fazla belli ediyor. 2. Eleştirim ise aralarda giren o coca cola vs.dir yazılarının fontu ve zemin renkleriyle biraz daha uğraşmanın gerektiğini düşünüyorum. Biraz çalışmayla güzel seyler çıkabilir bana göre ellerinize saglık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum yapıcı yonde alırsın umarım elestrilerimi. Müzik vs. Güzel. Kurgu fena sayılmaz. Ama düzeltilmesi gereken 1-2 şey var bence. Birincisi videoda rol alan arkadaslarin tamamının konuşmaları bana samimiyetsiz geldi. Tamam profesyonel bir calışma değil ama arkadaslar rol yaptıklarını çok çok fazla belli ediyor. 2. Eleştirim ise aralarda giren o coca cola vs.dir yazılarının fontu ve zemin renkleriyle biraz daha uğraşmanın gerektiğini düşünüyorum. Biraz çalışmayla güzel seyler çıkabilir bana göre ellerinize saglık.
    oyuncularıda çekenıde bızız abı kola parasına çektık. oyunculuk yok evet bende farkındayım rol oldugu bellı oluyor o konuda eksık kaldık. Fontlar ne tarzda olabılırdı mesela ?
    DR. OWL

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Coca cola'nin yazı tipine yaklaşın derim. Birde kırmızı üzerine beyaz veya beyaz üzerine kırmızı olsun yalnizca. Gri çizgiye gerek yok bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşüncenize sağLık.. Lakin bencede introLar oLmamış.. Marka' nın orjinaL fontLarı ve rekLeriyLe geçişLer oLabiLir, meseLa coca coLa Logosu ortaya geLir arkasında bir drop shadow oLur müzik ritmine göre, her intro da bu devam eder.. MekanLar oyuncuLuğa göre amatör kaLmış sanırım ışık nedeniyLe çok amatör görünüyor ama gece çekimleri iyi bence, basket sahasında ki topa vurma sahnesi gibi kesitLer güzeL enstantaneLer oLmuş.. BaşarıLar diLerim..

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecişlerini coco colanin reklam bitimlerindeki fontunu kullanabilirsiniz.
    Bana konuşmalarda cok basit gibi geldi sonuçta arkadaşlarinla konuşmuyorsun bi film içerisindeki senin konuşmalar diğerlerine göre biraz daha samimi oynanişta diğerleri cok fazlasizla rol yaptiklarini belli ediyorlar.

İlk denemeye göre maşallah güzel olmuş bide bu kadar uzun mu olmasi gerekiyor 5 dk kısa metrajli film yapicaksiniz galiba

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amatör bir film için gayet guzelde bence düşünme sahnesini wc de değilde baska yerde cekin orası cok itici olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Coca cola'nin yazı tipine yaklaşın derim. Birde kırmızı üzerine beyaz veya beyaz üzerine kırmızı olsun yalnizca. Gri çizgiye gerek yok bence
    aslında fontların bazılarını kırmızı seçmiştik ama kullanıgımız programdan azda ozellık olsun dıye arkadaş montajlarken çizgileri kullandı
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşüncenize sağLık.. Lakin bencede introLar oLmamış.. Marka' nın orjinaL fontLarı ve rekLeriyLe geçişLer oLabiLir, meseLa coca coLa Logosu ortaya geLir arkasında bir drop shadow oLur müzik ritmine göre, her intro da bu devam eder.. MekanLar oyuncuLuğa göre amatör kaLmış sanırım ışık nedeniyLe çok amatör görünüyor ama gece çekimleri iyi bence, basket sahasında ki topa vurma sahnesi gibi kesitLer güzeL enstantaneLer oLmuş.. BaşarıLar diLerim..
    bir markaya ait reklam tarzı çekım yapıcak olursak bu yontemı tamamıyle kullanıcaz inşallah. Mekan tek göz yurt odası mekan diye bişey yok denebılır yani
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecişlerini coco colanin reklam bitimlerindeki fontunu kullanabilirsiniz.
    Bana konuşmalarda cok basit gibi geldi sonuçta arkadaşlarinla konuşmuyorsun bi film içerisindeki senin konuşmalar diğerlerine göre biraz daha samimi oynanişta diğerleri cok fazlasizla rol yaptiklarini belli ediyorlar.
    İlk denemeye göre maşallah güzel olmuş bide bu kadar uzun mu olmasi gerekiyor 5 dk kısa metrajli film yapicaksiniz galiba
    kendımde dahıl olmak uzere oyunculukları pek beğenmedım bende oyunculuğum yoktur zaten bundan sonrakılerde kamera arkasında kalmayı tercıh edıcem uzun olmasının sebebı sunum tarzında olmasından dolayı yani aslen ödev konunun kendısı 30-40 sn yapsak not alamazdı arkadaş ödevden bu proje ile 100 aldı
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amatör bir film için gayet guzelde bence düşünme sahnesini wc de değilde baska yerde cekin orası cok itici olmuş
    insanın aklına ne glırse tuvalette gelır lafından yola çıkıp yapmıştık beğenenler oldu aslında ama başka mekan gelemdı aklımıza
    DR. OWL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)