|
|
#1 | |||
![]() |
Çocukluğumdan itibaren özellikle OtoHaber dergisinde yazılarını sürekli takip ettiğim bir ustaydı.Kendisiyle bizzat çalışan,tanıyan,münasebeti olan,bilgisi olan arkadaşlardan biraz bilgi edinmek istiyorum.Dükkanın yeri tam olarak nerdedir,araştırdığım kadarıyla ılımlı bir mizaca sahipmiş ama bilemiyorum tanımadan sizlerede danışmak istedim.Bildiğim kadarıyla Fiat araçları hakkında oldukça deneyimli ve başarılı bir usta sizlerinde görüşlerini almak isterim şimdiden teşekkür ederim...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
asıl adı Ohannes Tatonyan dır, Seyrantepedeki eski sanayide dükkanı var, halen aktif çalışıyormu bilmiyorum
hemen hemen her markada deneyim ve tecrübe sahibidir. __________________________________ .....Human At Sight , Monster At Heart..... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Mobility Channel da program yapiyor... eskiden otohaberdeki soru yanit sistemini tv ye aktarmis ve faydali ...herzamanki gibi
__________________________________ SR20LOL |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: astra gsi
|
degişmedıyse tlf numarsıda bu05322110789
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
doğru seyrantepede eski sanayide dükkanı var hala, daha çok ralli araçlarına servis veriyorlar kendisi eskisi kadar sık görünmesede dükkanda oluyor, yapılan işi takip eder, orda çalışan bir arkadaşımızda var işini bilen birkaç kalifiye ustası var.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
birkaç gümrük işini yapmıştım zamanında çok severim kendisini. rem servisti sanırım dükkanının adı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Hayri söylerdi ne kadar iyi bir usta oldugunu gitmek tanışmak nasip olmadı
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: coper's
|
değişmediyse numarası aynıydı evet 05322110789
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
onno ustayı act zamanlarından tanırım baya bır meshurdu..
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: volvos 60
|
Yani bilgi alsaniz ne olacakki duayen bir usta oldugunu bilerek konuyu acmissiniz zaten degilmi tamire giderseniz araciniza bisey olmaz merak etmeyin...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Yıllarca 106 tıma yaptıgı chip i kullandım
O chip sayesınde kendısını severım iyi bir ustadır ama simdı nerelerde bılemıyorum __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
peak garage Serdar usta sanırım onno ustanın eski çırağı, bence daha mantıklı bir seçenek gibi
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Yok amacım iş yaptıran varsa görüşlerini almaktı sizede denk geldimi bilmiyorum ama bazıları uzaya mekik gönderir havasında bu işlerde benim istediğim daha dosthane bir atölye ortamı...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: EJ9 civic , 308 vti , a6 2.7T
|
Yapma birşey şu hgt'ye. Ben emmeyi felan takayım bir daha deneyelim
__________________________________ NV075 ![]() Eat Sleep Race
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Hahaha tmm kardeşim ayıp ediosun şu an sadece araştırmalardayım 5.vites tam bir duvar biraz daha devir dönmem lazım ve kapağı güzelce bi elden geçirmek niyetim bide kendi yapcağım bi filtre sistemi var kafamda öle aman aman girişmicem zaten
Hgt bu şekilde de fena değil
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |