Merhaba,
Bir arkadaşım yeni toyota yaris aldı. aracında sorun çıkmış garantisi var fakat servisinden hiç memnun değilmiş benden yardım istedi.iyi bir toyota servisi arıyoruz bana yardımcı olabilirmisiniz?
Merhaba,
Bir arkadaşım yeni toyota yaris aldı. aracında sorun çıkmış garantisi var fakat servisinden hiç memnun değilmiş benden yardım istedi.iyi bir toyota servisi arıyoruz bana yardımcı olabilirmisiniz?
hadi ya okadar kötümü![]()
hangi servise gidiyorlar şuan ?
biz bir donem şirkete 3 tane corolla almıştık ozaman
yenibosna sonkar da bakım yaptırıyorduk pek sıkıntı çıkarmamışlardı ama biraz geçirdiklerini düşünüyorum bazı durumlarda
onun dışında sahil yolundaki derindere çok büyük kullanıcı yorumlarını bilmiyorum ama tesis güzel![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
derindere' yardımcı olur gibi geliyor , garantiden o kadar parça değiştirdilerki , arabanın maliyetini geçti2005 corollam vardı elden cıkardım kurtuldum
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Bizde 2 toyota aldık derindereden ve bütün bakımlara derindere'ye götürdük. hiç sorun çıkmadı gayet memnunuz..
derindere yi tavsiye ederim.
derin dere nerede tam olarak?
Derindere Toyota, Zeytinburnu : 0 (212) 414 1 414 - Samsun : 0 (362) 266 9 400
zeytinburnu sahilde karakoyden-bakırkoy e doğru gelirken sağ tarafta kalıyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
walla ben tek başıma takılıyorum can sıkıntısından drift rekorunu yapmaya çalışıyorumama çıkıcam birazdan bizimkiler film izlicekmiş
çarşamba akşam gircem şafağa falanda haber wercem sanada pm atarım...
![]()
çok saolun arkadaşlar derin dereye gitsin inş. sorunu hallederler...
ALJ'yi tavsiye edebilirim..50bin bakımına gitmiştim , memnundum..Balata değişiminide kapsıyor 50 bin bakımı arka balataları daha gider diye değiştirmedik demişlerdi![]()
Aracı Derindere ye götürün ancak gitmeden randevu alın sonra sıkıntı olmasın yapılacak işe göre arıza ve şikayetiniz varsa Aşkın yada Kerem yok ise sadece bakım yapılacaksa Ersin beyi bulun.Adım Oğuz aksigortada çalışıyorum ismimi verirseniz yardımcı olurlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)