Çok güzel :)
Printable View
Çok güzel :)
arkası çok güzel, tampon altı detayları vs. yandan cam çizgisi hoş, ki 207 ninde çok beğeniyorum cam çigilerini zaten, peugeot bu konuda başarılı. yandan bakıldığında ayrıca ön kısmın kaputun hafif şişik duruşuyla tamponun inişi arabay göre oranı vs de çok güzel. ama ayrı ayrı baktığımda farları hiç beğenmedim. şu hafif üstten çaprazdan çekilen fotoğrafta hiç hoş bulmadım farları kaputu vs çok rahatsız etti gözümü opelin ağzı burnu yamuk corsaları gibi geldi bana. o aracı çok karaktersiz buluyorum, çizgileri vs sanki düşünülmeden çözümlenmeden üretilmiş gibi duruyo. bizim binadaki kadının corsası öyle en azından :D
bide o kırmızının grilerle kullanılmasını çok itici buluyorum, kapı kolunu cam altı çıtasını felan kastediyorum, renault yapıyo bunu sanırım, çok basit duruyo, arabada bukadar küçük parçalara farklı renk verilmesinden yana değilim. genel anlamda daha küçük bi spor araba haline getirilmiş. daha sportif ve daha yaramaz olmuş. tam olarak ne hissettiğimi çözemedim ben kafam karışık :D ama büyük bi albenisi olduğu kesin :)
kıpır es motoru olacakmış sanırım net bilgisi olan varmıAlıntı:
GT ismi ile 1.6 litrelik turbo motor seçeneği de bulunacak olan modelin bu donanımında 200 beygirlik bir güce sahip olması bekleniyor.
daha önce bindinizmi bilmiyorum ben 2 adet kullandım.ama şasesi düzgün konili ve yaylı 205 bence yaşına göre yeterli yol tutuyordu... ancak 200 üstü süratlerde dediğiniz bence doğru
güzel bir şase ve gerekli hafiflikle 106 klasmanı olur bence,205 ivmelenmeyi gereğinden fazla hissettiriyordu:D bunu yakalamak zor gibi
aynı kiloda olurmu bilmem ama 250hp 1.6 motor seçeneğide çıkacak heralde...
zaten 207 rc de r56 motoru var. bmw psa ortak üretimi. yeni 208 dede bu motorun çeşitli versiyonu muhakkak olur. 1.6 250hp lik motor o hafiflikle roll king olur benden demesi :D ilerde çıkınca ben demiştim derim en azından :D
citroen gibi olmuş:D
hem iç hem de dışı çok güzel olmuş...
önden megane ve fiestaya benzettim biraz, arkası hoş ama :)
1.6 HDi 90 hp'lik motor ile tadından yenmez bu araba... tabi polo gibi boş olmamak kaydıyla :D