|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
Bi çok tv de haberlerde net te falan duyuruluyor ama duyan vardır, duymayan vardır belirli süreli kampanyalar olduğu içinde kaçırılmasın belki ihtiyacı olan birinin işi görülmüş olur diye bu konuyu açtım. Yeşil İnşaat İnnovia (forumumuzda emre yeşil nickli arkadaşımız) ev alana ev ve araba hediye eden kampanya yapmışlar, İhtiyacı olan kendisine ulaşırsada eminim yardımcı olacaktır.
m.milliyet.com.tr Beni de sahipleri olan arkadaşımızı da bi çoğumuz tanıyoruz bu yüzden reklam olarak algılanmasın. __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Daha zamanı var.
|
Bizimkiler 15 yıldır biriktirdikleriyle daha yeni İhlas Bizim Evler 4'den daire aldılar. Bu da alternatif olabilirdi. Nasip değilmiş.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ASTRA H & Loading...
|
İzmirde şu fiyatlara yapıyor olsalarda almıştım 3+1 :/ İsmini vermeyeyim, mavişehirde yeni yapılan bir projede 3+1, net 137 metre kare eve 398 bin TL fiyat istediler. Bence gayet makul fiyatlar tebrikler.
__________________________________ Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Antalya'da o paranin üstüne 100 milyar daha koyup 5 katlı bina yapılıyor 140 m2 den
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Şu Küçükköy tarafında olsaydı hemen almıştık , 2 gün önce de konuşmuştuk Emre ile , başka projeye yöneldik mecburen
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
kampanya iyi faydalanmak isteyenlere yardımcı olurum arkadaşlar.
__________________________________ İşsizliğin çok olduğu ülkemizde işçi bulamıyoruz. İşsizlik yoktur şükürsüzlük vardır. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Detay nasıl peki hediye edilecek ev ve araba nedir ben tam anlayamadım
ve Mutlu katılıyorum İzmir'de emlak çok çok pahalı.Şu anda mevkii bir yerde ortalama bir ev 350binden başlıyor, özellikli evler en az 450 500... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Bende sirf bu yuzden istanbula tasincam. Kampanya detaylarini nerden goruruz?
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Ev alana ev ne demek? Tek ev parasına iki ev mi veriliyor? Bi de üstüne araba mı? Ayrıntılar neler?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Insignia Turbo
|
ewet arkadaslar kampanya hakkında detaylı net bır sekılde ayrıntıları ogrenebılırmıyız
__________________________________ doğuştan araba manyağı
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ASTRA H & Loading...
|
Almas o dediğin burada biraz zor. Gerçi semtine göre elbette yapabilirsin neden olmasın.
Çağrı kardeşimde dediği gibi mevkiye göre fiyatlar değişiyor. Emre siz en iyisi İzmirde de proje başlatın bu fiyatlara yakın ve uygun bir konumda olursa hatrı sayılır karlı bir iş yapmış olursunuz. __________________________________ Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
benım cebe geldi bu kampanya sabah msj olarak nerden buldularsa teli :S
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Aynen bu ve bunun gibi şirketlerin yatırımları olsa bu şekilde izmir'de kesinlikle iş yapar.
Gerçi benım bildiğim yani bizzat duyduğum 2 adet istanbul firması var geçtiğimiz kış İzmir'den çok büyük ölçekli arsa alan.Gerçi arsa değil şu anda tarla diye geçiyor imara açık değil ancak yakın zamanda açılır sanırsam. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
Bursadan daire almak isteyen olursa bende yardımcı olabilirim.
Bu arada kampanyaların detaylarını alabilirmiyiz ?
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Linea 1.6 mj Emotion Plus
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Bugun banada mail geldi yesil insaattan bu kampanya ile ilgili. Emre ye mesaj atmayi dusunuyordum kampanya ile ilgili ki bu konu iyi oldu. Sahibinden.com da iki gece once benzer bir proje gordum ve fiyatlar oldukca mantikliydi tabiki hersey vaad edildigi gibiyse kata kule yoksa.
Emre siteyi inceledim ancak detay bulamadim. Konuyla ilgili acilama yapabilirmisin ? |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
Gözümü yeni actım detaylı açıklamayı yapicam
__________________________________ İşsizliğin çok olduğu ülkemizde işçi bulamıyoruz. İşsizlik yoktur şükürsüzlük vardır. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 04 Punto Dynamic
|
açıklamaları bekliyoruz
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:12 ::::

Antalya'da o paranin üstüne 100 milyar daha koyup 5 katlı bina yapılıyor 140 m2 den