Tesekkurler Emre aciklama icin. Firmadan kendi adima kredi alabilirmiyim ben? Tr de hicbir gelirim yok hepsi Amerikadan ve bunlari ispatlayabilirim.
Printable View
Tesekkurler Emre aciklama icin. Firmadan kendi adima kredi alabilirmiyim ben? Tr de hicbir gelirim yok hepsi Amerikadan ve bunlari ispatlayabilirim.
Bir şey ispatlamana gerek yok biz kural olarak taksit bitmeden tapu vermiyoruz çünkü tapu verdiğimiz müşterilerimizin bazıları birde kredi kullanınca bankadan bizim hak talep edebilecek bir durumumuz kalmıyor tapu vermeyince taksitler ödenmediği takdirde sözleşmedeki cezai işlem uygulanarak dairemizi geri alıyoruz.
Tamamdir. Tesekkurler tekrardan.
teşekkürler emre puanlama olayını bilmiyordum
direk ver parayı al arabayı zannettim ben :)
Allahım (C.C) nasip buyurursa bende ufaktan evlilik düşündüğüm için taksitle ev almak istiyorum.Solarkentin ayda 500 taksitle fırsatını geçen sene kaçırdım sonrada iş hayatında girip çıkmalarım derken bu konuda tutunamadım.Ciddi manada ömürlük bir ev alacağım şu 3-4 ay içerisinde varsa bildiğiniz gözünüzün tuttuğunu banada fikir olur bakarım 2+1 alacağım Emre Yeşilinde fiyatlarını merak ediyorum...
evler 2013te teslim arkadaşlar + arabayı almak için bir arkadaşınızda bu projeden ev almak zorunda 1+1 evde arsanız varsa arsanın üstüne kuruluyor.
RENCO – Renewable Composite Products » Lüks 43 m2 Ev
linkteki evin fiyatı nedir? zemin betonu atmak gerekiyor mu? kapı pencere banyo dahil midir?
evlerin fiyatları m2 olarak hesaplıyoruz biz sadece beyaz eşya alıp girecek şekilde teslim ediyoruz bireysel projelerde yani parakende dersek m2 si 400-500 dolar olarak seçtiğiniz malzeme kalitesine göre değişiyor boyası dolapları camları vs beton atma işlemi zemine göre değişir su basmazlar var altında zemin çok yumuşak ise beton dökmek daha sağlıklı olur.
Sana ben cevap vermiyorum zaten konu kirliliği yarattığın icin konuya ihtiyacı olanlar ve mod arkadaşımın gerekli cevabı vereceğine inanıyorum ben laf sokmayı falan sevmem vaktim değerli sadece sevdiklerime vakit harcarım tanıyan arkadaslar bilirler
Daraldım çıkıyorum innoviadan uyumayacaksan 2. Adreste çay icelim sonra sen benim arabayı alır gidersin kanka
Tamam kanka mod arkadaslar kusura bakmayın gereksiz yere yoruyoruz elinize saglık teşekkür ederim hakkınızı helal edin
Konuyla alakasız, başlıkla alakalı hort olacak ama,
Ankara/Yaşamkent Relax Plus konutlarından ev almak istiyorum. 1+1 43 m2.
200 bin civarına alıp, evlendikten itibaren 3-4 sene oturup, fiyatı biraz yükselince satıp büyütürüm diye düşünüyorum.
Bu yapı ile ilgili bilgisi olan var mı?
Arkadaslarim 2+1 ev tuttular kirasi 850 tl aidati da yanlis hatirlamiyorsam 180 tl idi.
Sitenin ici guzel market acildi daha yeni, gordugum kadariyla site nufusunu genelde gencler olusturuyor.
Arabaniz varsa zaten hersey elinizin altinda. Ama siteye giden yollar bayaa bozuk, su anda yapilan kisimlar da var ama.
Sitenin 1 ust sokagindan ego geciyor ama yaklasik 25-30 dk dolasarak ancak variyor Koru metro istasyonuna.
Aksamlari site icerisinde yuruyus yapan ve disarida oturup vakit geciren insanlar goruyorum sitede, sosyal anlamda hareketlilik var denebilir yani.
Evlerin ici de guzel ama 1+1 cok degerlenecegini sanmiyorum 4-5 yilda.
Butceniz yeterse 2+1 almak hem oturmak hem yatirim anlaminda daha uygun ve kazancli olur diye dusunuyorum.
Ama 1+1ler de buyukluk olarak cocuksuz bir cifte yeterli olur tabii.
Bilgiler için çok teşekkür ederim.
İlk başta 2+1' e niyetlendim fakat kendimi çok zorlamak istemediğim için 1+1' e döndüm. Küçüklüğünden yana çok sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum, şu anda da 1+1 evde oturuyorum. Odaya sadece elbise değişmeye gidiyorum hatta, bekarken 1+0 bile yetermiş bana sanırım. :D
Yaşamkentin yabancısı değilim, yolları maalesef çok bozuk ama bu sadece relax' ın bulunduğu konuma özgü birşey değil, yaşamkentin genelinde yollar rezil.
Sosyal ortamının ve insan kalitesinin iyi olması sevindirdi.
Evlerin kalitesi nasıl peki. Şimdi sıfır olduğu için şıkır şıkır gözüküyor, çabuk deforme oluyor mu iç malzemeleri? Yalıtımı vs. nasıl, üstten alttan ses gelmesi?
1+1 almadan önce tapusunun ev mi yoksa ofis mi olduğunu sorun. Ofis tapulu evlerin elektrik ve su faturalarında bazı dezavantajlar olduğunu duydum. Ben de yakın zamanda sıfır 2+1 ev aldım, aldığım sitede 1+1 daireler de vardı ama hepsi tapuda ev olarak görünüyordu.
Bir arkadaşım eryamandan yatırım amaçlı 2 tane 1+1 ev alıp kiraya verdi, 2 kiracısı da ilk ay gelen faturaların ofis tapusundan kaynaklı çok yüksek olduğu için kontratı biteceğinde çıkacağını söylemişti. Küçük bir araştırmayla daha detaylı bilgiye ulaşırsınız.
Evler artık prim yapmıyor, her yerde çok büyük kampanyalarla sıfır evler satılıyor. Ev alacaklar da bu kampanyalardan yararlanmak adına inşaat şirketlerinden alıyor.
Ben ev almadan 1-2 ay önce başlamıştım fiyat araştırması yapmaya, üzerinden 1 yıl geçti şimdi bakıyorum fiyatlar neredeyse tamamen aynı.
Tapuyu kontrol ettim, kat mülkiyeti tapusu. İskan alınmış yani
siz evinizi nereden aldınız? yaşamkentten mi?
1.5 sene önce daha bitmemişken west gate' ten daire aldık 1+1. şu anda oturum başladı ama, binaların altına yapılacak vaad edilen avmler yapılmadı, yani tam anlamıyla oturmadı site. alınan fiyatın 80 bin tl üstüne çıktı şimdiden. ama asıl patlamayı evin altında bulunan avm açıldığında yaşayacak. fiyatların 1.5 katına anında katlanacağını ön görüyorlar.
http://www.emlaklansman.com/images/upload/west3.jpg
Neyse, relax plus cadde üzeri değil, daha içeride kaldığı için bu kadar değer kazanamayacağını biliyorum ama semtinden ötürü değer kazanacağını düşünüyorum.
buda relax plus
http://yeniprojeler.com/yeni-konut-p...7592169638.jpg
Ben eryamandan aldım. Evlenince taşınacağım için bazı kriterlerim vardı, mutfağın salonla birlikte değil de bağımsız olması, ileride çocuk olursa onun belli bir yaşa gelene kadar yetecek büyüklükte 2+1 olması vs gibi, aradığım kriterleri göksü parkın karşısında bulunan Atayıldız Gölde Luxe karşılıyordu, oradan aldım.
17. katta, gölü tamamen gören teraslı dublex almıştım, 8.taksidi bitti çok şükür :)
Relax plus'un 2+1'i 50 metrekare olunca haliyle vazgeçmiştik o dönemlerde.
West gate'in danfoss marka ürünlerini biz satmıştık, proje döneminden itibaren bildiğim bir proje.
1+1 ev alırken ofis olarak yani ticari geçiyorsa ederi daha fazladır
Ama iskansız evlerde olduğu gibi elektirik ve su tarifesi ticari olduğundan fazladır.
Tapuda ofis olarak geçen evlerin fatura tiplerini belediyede biraz hatır biraz hediye ile normal ev faturasına çevirebiliyorsunuz.
İstanbul dışındaki ev fiyatlarını görünce İstanbuldan daha da nefret ediyorum
Her gittiğim ilde mutlaka beğendiğim muhitte daire fiyatlarını falan sorarım
İstanbul da kümes almak daha pahalı lanet olsun..