yok mu hala açıklama :)
Printable View
yok mu hala açıklama :)
1-http://www.innovia.com.tr/canli.php ben yokken tüm sorularınızı cevabını alabilirsiniz.
2-Gecikme için özür dilerim hepinizden fakat çok yoğun bir çalışma içerisindeyim 2 haftadır sadece bu gece fenerbahçede 2 saat çay içme fırsatım oldu kusura bakmayın.
3-0212 853 84 00 satış ofisi direk yardım alabilirsiniz.
4-Kampanya puanlama sisteminden oluşmakta puanlama denince ulaşılmaz zannetmeyin direk daire aldığınızda ev veya araba ev ve arabayı alabiliyorsunuz getirdiğiniz kişi başına puan alıyorsunuz ve yine kazanabiliyorsunuz.
5-Araba fiat fiorino benzinli boş modeli fiatla anlaştığımız bir fiyat var istemeyen araç değişikliği yapıp farkını öder verdiğimiz eve gelince RENCO – Renewable Composite Products » Lüks 39 m2 Ev tam olarak bu değil daha siteye onu koymadık 1+1 yeni teknolojimiz bizim kompozitten yapılan 1.sınıf bir daire istediğiniz yere kurabiliyorsunuz yine bunda da fark vererek istediğiniz m2 de villa alaiblirsiniz biz sonuç olarak fiyatımızı yükseltmeden yaptığımız bu kampanyada yine sıfır faiz kullandırarak araba ve ev aldığınızda 49 bin tl kazanmış oluyorsunuz bunları istemiyorum indirim yapın dersenizde bu mümkün değil zaten kampanyamızın amacı yeni buluşumuzu yaygınlaştırmak kısacası 2 milyon tl reklam yerine fabrikayı kendimiz finans ederek hem buluşumuz paylaşmış oluyor hem satışımızı arttırmış ve hızlandırmış oluyoruz başka sorusu olan varsa sorabilir memnuniyetle cevaplandırırım herkese iyi geceler.
Tesekkurler Emre aciklama icin. Firmadan kendi adima kredi alabilirmiyim ben? Tr de hicbir gelirim yok hepsi Amerikadan ve bunlari ispatlayabilirim.
Bir şey ispatlamana gerek yok biz kural olarak taksit bitmeden tapu vermiyoruz çünkü tapu verdiğimiz müşterilerimizin bazıları birde kredi kullanınca bankadan bizim hak talep edebilecek bir durumumuz kalmıyor tapu vermeyince taksitler ödenmediği takdirde sözleşmedeki cezai işlem uygulanarak dairemizi geri alıyoruz.
Tamamdir. Tesekkurler tekrardan.
teşekkürler emre puanlama olayını bilmiyordum
direk ver parayı al arabayı zannettim ben :)
Allahım (C.C) nasip buyurursa bende ufaktan evlilik düşündüğüm için taksitle ev almak istiyorum.Solarkentin ayda 500 taksitle fırsatını geçen sene kaçırdım sonrada iş hayatında girip çıkmalarım derken bu konuda tutunamadım.Ciddi manada ömürlük bir ev alacağım şu 3-4 ay içerisinde varsa bildiğiniz gözünüzün tuttuğunu banada fikir olur bakarım 2+1 alacağım Emre Yeşilinde fiyatlarını merak ediyorum...
evler 2013te teslim arkadaşlar + arabayı almak için bir arkadaşınızda bu projeden ev almak zorunda 1+1 evde arsanız varsa arsanın üstüne kuruluyor.
RENCO – Renewable Composite Products » Lüks 43 m2 Ev
linkteki evin fiyatı nedir? zemin betonu atmak gerekiyor mu? kapı pencere banyo dahil midir?
evlerin fiyatları m2 olarak hesaplıyoruz biz sadece beyaz eşya alıp girecek şekilde teslim ediyoruz bireysel projelerde yani parakende dersek m2 si 400-500 dolar olarak seçtiğiniz malzeme kalitesine göre değişiyor boyası dolapları camları vs beton atma işlemi zemine göre değişir su basmazlar var altında zemin çok yumuşak ise beton dökmek daha sağlıklı olur.
Sana ben cevap vermiyorum zaten konu kirliliği yarattığın icin konuya ihtiyacı olanlar ve mod arkadaşımın gerekli cevabı vereceğine inanıyorum ben laf sokmayı falan sevmem vaktim değerli sadece sevdiklerime vakit harcarım tanıyan arkadaslar bilirler
Daraldım çıkıyorum innoviadan uyumayacaksan 2. Adreste çay icelim sonra sen benim arabayı alır gidersin kanka
Tamam kanka mod arkadaslar kusura bakmayın gereksiz yere yoruyoruz elinize saglık teşekkür ederim hakkınızı helal edin
Konuyla alakasız, başlıkla alakalı hort olacak ama,
Ankara/Yaşamkent Relax Plus konutlarından ev almak istiyorum. 1+1 43 m2.
200 bin civarına alıp, evlendikten itibaren 3-4 sene oturup, fiyatı biraz yükselince satıp büyütürüm diye düşünüyorum.
Bu yapı ile ilgili bilgisi olan var mı?
Arkadaslarim 2+1 ev tuttular kirasi 850 tl aidati da yanlis hatirlamiyorsam 180 tl idi.
Sitenin ici guzel market acildi daha yeni, gordugum kadariyla site nufusunu genelde gencler olusturuyor.
Arabaniz varsa zaten hersey elinizin altinda. Ama siteye giden yollar bayaa bozuk, su anda yapilan kisimlar da var ama.
Sitenin 1 ust sokagindan ego geciyor ama yaklasik 25-30 dk dolasarak ancak variyor Koru metro istasyonuna.
Aksamlari site icerisinde yuruyus yapan ve disarida oturup vakit geciren insanlar goruyorum sitede, sosyal anlamda hareketlilik var denebilir yani.
Evlerin ici de guzel ama 1+1 cok degerlenecegini sanmiyorum 4-5 yilda.
Butceniz yeterse 2+1 almak hem oturmak hem yatirim anlaminda daha uygun ve kazancli olur diye dusunuyorum.
Ama 1+1ler de buyukluk olarak cocuksuz bir cifte yeterli olur tabii.
Bilgiler için çok teşekkür ederim.
İlk başta 2+1' e niyetlendim fakat kendimi çok zorlamak istemediğim için 1+1' e döndüm. Küçüklüğünden yana çok sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum, şu anda da 1+1 evde oturuyorum. Odaya sadece elbise değişmeye gidiyorum hatta, bekarken 1+0 bile yetermiş bana sanırım. :D
Yaşamkentin yabancısı değilim, yolları maalesef çok bozuk ama bu sadece relax' ın bulunduğu konuma özgü birşey değil, yaşamkentin genelinde yollar rezil.
Sosyal ortamının ve insan kalitesinin iyi olması sevindirdi.
Evlerin kalitesi nasıl peki. Şimdi sıfır olduğu için şıkır şıkır gözüküyor, çabuk deforme oluyor mu iç malzemeleri? Yalıtımı vs. nasıl, üstten alttan ses gelmesi?