Artık msj yazarken veya konu açarken gibi gibi şeylerde IQ testi yapilsın. :alright:
Printable View
Artık msj yazarken veya konu açarken gibi gibi şeylerde IQ testi yapilsın. :alright:
Her senin msjından sonra yazılanı üstüne mi alınıyorsun ?
Benim konu ile a tarafa veya b tarafa yönelik bişede değil yanliş anlasılmasın öyle içimi döktüm :D
kardeşim eğer alıntı yoksa hemen benm mesajmn ardından yazıldıysa coğu insan üstüne alır...
Dizele LPG taktircam arabam cok yakmiyo değişiklik olsun bagaja koyarim tanki yaninada bi nos tüpü kafama göre takilirim.
Konu nerelere gelmiş allah aşkina ya illa kilitlenmesi mi gerek konunun adamlar x5'lere m3'lere v8 v10 motorlara lpg taktiriyo onlarinki araba değil vti mi araba
Vti o senelerin en dolu honda civic'iydi. onu bu kadar yuceltenlerden kaynakli super sanilmasi. 45 metrede duran spor araba da olmaz zaten :)
Gidin ies alın takın bırakın vti ın yakasını. Zaten piyasada eli ayağı düzgün motor kapağı açılmamış az sayıda kalmış bir arabadan bahsediyoruz.
Birde bunları göze alıp en temizini aramaya başlıyor olacaksınız.
Ekonomik gazlamak tabiki hakkınız. Vti alın beyin takın orjinalden %15 daha az yakın. Neden bunları düşünmüyorsunuz. Gaz bence çözüm değil sorun.
KRC 66 da tüplü şimdi
%40 eksidendi aradaki fiyat farkı ile artık %40 lar çok zor makas çok dar ve bahsettiğiniz araç vti.
Performansı ekonomik kullanacağım diyorsunuz.
Vti ile hiç gazlamazsanız şehiriçi-dışı karışık kullanım 9-11 lt yakıt tüketir gazlayınca bu değer 15 lere kadar çıkıyor hesabı basit hemen yapalım gazın yoğunluğu sebebiyle bu 9-11 gazda 15-16 lt gibi rakam olacak gazlayınca gazda 20-22 leri göreceksiniz.
benzinde ortalama 10 yaksanız 10*4.22=42 TL 100 km
gaz ile ortalama 13 yaksanız 14*2.35=32.5
Gaz takım maliyetide var en ucuzu atiker 990 tl hesabı birde siz yapın değer mi değmez mi?
Güncel fiyatlar opet ve aygazdan aldım hesap ortada. aradaki fark 9.25
2.00 dan milan gaz alırız ozaman :D
ayrıca benim düşüncem şehir içi normal kullanmak. Yani max. 3000 de vites atmak... Gazlicağın zaman benzine geçmek... Basmadığın zaman bende 20-21 kuruşa kadar düşer....
Tercih sebebi. Amacınıza ulaşırsınız inşallah. ;)
ulen lpg lı tayyar bile var vti niye olmasın :D