ben cok yakınımda gordum catır catır vtec aca aca gezıyordu 50 tl lpg 20 tl benzın :D
Printable View
ben cok yakınımda gordum catır catır vtec aca aca gezıyordu 50 tl lpg 20 tl benzın :D
abartmaya gerek yok, vtide de var tüp, tüplü typer bile vardı zamanında, abartmaya gerek yok...
12 Yıldır LPG işi yapıyoruz, sizin şu söylediğiniz olaylar 10 sene önce söyleniyordu yazları iş yerimize yakıt almak için gelen yabancı plakalı araçlar çok fazla sahipleri ile muhabbetlerimizde hepsinin LPG'nin çok kullanıldığını, gitgide yaygınlaştığını söylüyorlar ama doğru Dünya çapındaki LPG kit üreticileri AR-GE çalışmaları vs vs. sadece Türkiye için yapılıyor değilmi? Ayrıca spor araba felan diyosun pompacı sana ne iş diye bakar felan diye, emin ol öyle araçlar geliyorki kimse sana bakmaz sonuçta Ferrari değil yani, ikinci el ortalama bir araçta LPG fiyatını arttırır, Motor ömrü konusunda birşey demek istemiyorum sadece LPG'li ticari taksilerin KM'lerini öğrenmek yeter çok teknik detaya girmeyeceğim yaptığın yorumlardan dolayı anlamanı bekleyemem
öncelikle sakin ol dostum öyle kafamı bozma filan ne ayaksın ? sadece sen değilsin böyle yorum yapan baksana neymiş efendim spor arabaymış düp takılmazmış ferrari subaru bmw spor araba değil yani ama doğru ya vti ın ruhuna aykırı lpg alan mecburen benzinle binecek yoksa atar tutarlar böyle
vti alırsam cidden takıcam lpg yi :) inceden de bi tesisat hem az yak hem çok gez :)
laf sokan olursa da enayisin der geçerim aynı paraya 2 katı gezmek varken :D
bak o zman sana sunu soruyorum mercedes bir ara fabrika cıkış lpg li araç yaptı..ama şuan yapmıyor bunun nedenini bir sor ok?...zaten arabayla işi olmayan adamların hergün işe güce okula araçla gitmesine de karşıyım..trafiğin içine ediliyor cünkü... toplu taşımada kullanmak lazm en azından
vti spor arabamı :D
takılabilir gayet mantıklı ben cls55 amg tüplü görüp muaynesini bizzat yaptıktan sonra hiçbir aracı yadırgamıyorum :D
Hocam bu keyif meselesi ben dizel araçtan keyif alamıyorum tamamen zevk meselesi.
Işıklarda yana bi şahin yanaşır ara gaz yapar basarsın düğmeye alırsın benzine gazlarsın. Otobanda alırsın benzine sıka sıka gezersin. İşe gidip gelirken ekonomi spec lpg le gider gelirsin.
Benzin 3 lira olsa vti ya bmw ye lpg takana laf edersin ama para kolay kazanılmıyo
Tam türk erkeğinin hayali işte Çok gidiyo az yakıyo VTI :hahaha::hahaha::hahaha:
vti neki gaziosmanpaşa da cfu typer vardı lpg li hatta lastik taşıyordu
Hummer alırım Tüp taktırırım diyenlerden fazla bir şey beklemiyorum
Gtc 2.0 turbo yazılımla beraber 230 beygirleri buldu Enjektörler yetiştiremedi Aracı sıkıştırınca Tüp enjektörleri istenilen gücü veremeyip Benzine geçiriyordu.Yurtdışı kahverengi enjektörler geldi ve sorun çözüldü :D
valla ben tüp taktıralı 40000 bin km oldu bana bunun karı 10 milyar
bi 20bin km sora arabanın parasını amorti edicem varmı ötesi :D