yaw arkadas anlamıyorum ben ben ılla ekonomı yapıcam dıye dızele bınmek zorundamıyım? lpg ıle gazlarım kıme ne benım cebımdekı parayı sen benımle ortakmı kazanıyorsun demezlermı adama?
Printable View
Fitili ateşlediler yicekler vti'ın başını :D
Ama sezonu diil kışın fazla satılık olmaz ayın çabaları ilkbaharda görelim :D
dizelin sesini duycağıma bagajda lpg taşırım :)
senın yazını kastedmiyorum yanlış anlama ama işte bu saçma mantıkdan bahsedıyorum ben az yakıp gazlamak gıbı bişey tamamen ayrı bi dünya. 3 kuruş koy benzınını gazla yapamıyosanda dızele bın dıye zorlayan yok başka bişe al istersen 4 tane tak tupu zaten ulkede nadır bulunan aracı gıdıpte tuple p.ç etmek saçmalık yanı.
Vti spor arac mi :)
bilmezler lpg nin 115 oktan olup benzin daha kaliteli olduğunu türkiye için
kanka :D stepne yerıne taktırıyorsunya ustune guzel bı mdf kestırıp kaplatıyorsun :D canavar oluyor bız daha bı yere alınmamazlık etmedık delı gıbı aranan ıstınyeparka bıle gırdık dıyım sana :D gaz dolum agzı ıcın zaten kesmıyolar artık tamponu dırek alta koyuyorlar ;) taktırıcam dersen tanıdık var hallederız BRC ıcın
civic spor araba oldu ya tamam...
vti spor oluyoda ies neden spor değil?aynı araba değil mi?her +150hp olan araba spor mu?
benzinin uzun olduğu yerlerde genelde vergi muafiyeti için lpg kullanan var...geçen yaz bi h2 gelmişti bize tüplü,sahibi vergi için tüp kullanıyorum hemde daha çevreci demişti
açıkçası metil kullanmasam bende düşünmüştüm tüpü
belirli devirden sonra lpg haricinde benzinde püskürtme gibi bişi duymuştum öle bişi olabilir....
alcak insan takmak isterse takar makina değil mi buda illa takılır
bu arada gazl bile 2.50 olmuş yazık valla :(