|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Arkadaşlar yarın 12.12.11 (Pazartesi) nitrO_Oxide ( Arda ) Adana'ya geliyor, iskenderun 'a çıktı askerligi. Ben de bir aksilik olmazsa Osmaniye'den gelip onu karşılayacagım hava limanında öğlen saatlerinde 12.30 gibi , bir yemek yeyip, çay içip muhtemelen iskenderun'a geçecegiz, Askeri birligine teslim edecegim
Adana 'da zaman geçirecegiz 13.00 - 15.30 arası falan muhtemelen. Vakti müsait olan , Adanalı'lar olarak sahip cıkıp askere moral verelim diyen, bize katılmak isteyen arkadaşlar beni arayabilirler . Turgut özal, baraj yolu, menderes civarında olacagız muhtemelen , çukurova taraflarında. Kanatlı kanatsız kendini hızlı, tüplü ve öfkeli hisseden herkesle denerim Alayına atar : =))Numaram, 0505 üçyüzotuzüç onbiron. Gelecek olan varsa buradan da yazsın irtibat kuralım. __________________________________ Son Düzenleyen 63owen63; 11-12-2011 22:28. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
güncel olsun, üstte kalsın, adanalıların görmedik bahanesi kalmasın
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
güncel ola, ben yatar, gelecek olan olursa beni arayabilir, mesaj çagrı atabilir.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
Kardesim Resatbey tarafında oluyoruz hep beraber. 05yuzyedi yedi100 elli5 9uc sifir1 numaram. Ara buluşuruz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Tamam douu, Aldım numaranı, sen de al nolur ne olmaz. benimkini, saat 12.45 de inecek uçak, Arda'yı alınca ararım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Uykusuzlar günceli , : )
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Adana köprü başı günceli, birazdan yola çıkacagım cebim açık.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
14:20 de bende istanbuldan uçakla adanaya geçiyorum. Havaalanında çalışıyorum zaten direk işe geçecem. öğleden sonra 4 gibi inmiş olurum. havaalanı yakınlarında olursanız 0530 ikiyüz20sekiz 80beş 80beş. Mustafa Kemal.... Şu an atatürk Havaalanındayım
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Kardeşim gelince bir ara bizi yinede ama muhtemelen o saatte biz iskenderun da oluruz.15.30 gibi falan çıkarız, ki asker de yerine yerleşsin,işi uzun sürecek içeride de kayıt vs.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: abarth punto
|
ben de işyerindeyim o saatlerde işim olmaz ise gelirim ...5yüz55 5yüz712380
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Ardayla buluşamadık,bekledim göremedim ,aramadıda. şuanda yüregir garajının orada cafeden yazıyorum
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
son msjı ardayla bulstuk diye bekliyordm.
inş bi aksilik yokdur. ardadan haberi olan varmı sitede en azından arkadaş orda boşa beklemesin eğer direkt gittiyse. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Annesiyle konuştum 2-3 kez , ararsa annesini haber vericek. ucaktan indiginde oradaydım ama kaçırdım sanırım hepsi askerdi ucagın. yüregir otogarında da bekledim bi 45 dk falan iskenderun gediklerinin orada. sanırım gitti bi şekilde. neyse saglık olsun. garajların orada cafeye girdim belki foruma falan yazmıştır bir şey diye.Numaramı yanına almadı yada kaybetti de arayamamıştır belki diye.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Olay yalan oldugu için, konu silinebilir yöneticilerce.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Geldik bir şey yapamadık derken, 'YAVUZ' abi aradı, dükkanında sıcak çay ve ondan daha sıcak sohbetiyle akşam ettik
Misafirperverligi ve samimiyeti için tekrar teşekkür ederim,buradanda.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
ardadan haber varmı ne olmus durum tekrar annesiyle falan konustunmu .
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
3-4 kez konuştum annesiyle, Arda da teslim olmadan aradı beni, aradıgında iskenderundaydı, askerlik heyecanı mıdır nedir artık, farklı düşünmüş, denkleşemedik. Bir sıkıntı yok ,muhtemelen şuan yardırıyor bot, kamuflaj vs işleriyle.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:13 ::::

Adana 'da zaman geçirecegiz 13.00 - 15.30 arası falan muhtemelen. Vakti müsait olan , Adanalı'lar olarak sahip cıkıp askere moral verelim diyen, bize katılmak isteyen arkadaşlar beni arayabilirler . Turgut özal, baraj yolu, menderes civarında olacagız muhtemelen , çukurova taraflarında. Kanatlı kanatsız kendini hızlı, tüplü ve öfkeli hisseden herkesle denerim
Alayına atar : =))