|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
herkese selam,
Mersin'de son zamanlarda tüm yıkamacılar abuk subuk araç yıkamaya başladı, iç tarafın köşeleri toz içinde, her yerden sular damlıyor vs. ben yıkasam daha temiz olacaksa neden yıkatmaya vereyim ki? Mersinliler araçlarını nerede temiz-düzgün yıkatıyorlar memnun olduğunuz yıkamacıları yazarsanız herkes için faydalı olur diye düşünüyorum. tşk.ler __________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
Mersinde şöyle güzel bir olay var nerdeyse çoğu benzincide (şehir dısınkalilerde) kendin arabanı yıkayabilecegin bir alan var.Hemde acaip güçlü tazzikli hortumları var.Güzel güzel alırsınız şampuanlarınızı spreylerinizi bakım sütlerini vs birde şarjlı süpürge.Mis gibi mis.Çok özledim şöle şakır şakır arabamı yıkamayı.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Polo GTI & Ferrari 550 maranello & Mitsubishi & Audi a4 b7 tdi
|
İsmini tam hatırlamıyorum ama Çetinkaya yı geçtikten sonra bi benzinlik var onuda geçer geçmez sağda bir yıkamacı var ( rot balans ejder'in 2 yanı ) . 2 kardeşler çok düzgün insanlar yıllardır oraya yıkatırım ve bugüne kadar yıkayan herkesten daha düzgün yıkarlar kesinlikle şiddetle tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yok
|
ben evde yıkıyorum
__________________________________ 1991 HONDA CRX - TOTALLED 1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD 1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD 1990 HONDA CIVIC EF - IN PROGRESS |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
cappon ruh en güzeli ama kar kış kıyamet
genelde zaman olmuyor o nedenle soruyorum temiz adamakıllı yıkayacak yer.
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
benzin istasyonlarinda sakin yikamayin hepsi kirecli su..
bir yer var benim surekli gittigim 1 kere bile isciliklerinden memnun kalmadigim olmamistir 10tl veriyorsunuz 20 tl lik is yapiyorlar simdiye kadar kac oto yikamaci denedim bu kadar iyi is yapanini gormedim hatta babam bile ki kendisi hayatta yikamaciya para vermis degil haftada bir gidip orda yikatiyor arabayi.. adres; kurdali mahallesi tam olarak numara filan bilmiyorum ama buyuk caddede kuzeye dogru giderken solda..
Son Düzenleyen kickbuttowski; 12-12-2011 14:30. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
Teşekkürler teşekkürler
)))
__________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: .....
|
kendim yıkardım bu zamana kadar. zaman olmadı icin artık 2aydır yıkamacıya gidiyorum.
tercihen evimin yakınlarındaki yerlere bakıyorum. ilk gittigim yıkamacı mezitli migrosa yakındı orayıda şans eseri gördüm. deneyim dedim. herşey iyi güzeldide adam eline fırca alıp arabaya yaklaşınca napıcan dedim.üstü fırcalıcam dedi hortumu alıp üstündeki kiri alıp uzaklaştım hemen.pozcuda. üst gecit civarı biyerde yıkattım. bayagı iyi güzeldi icine bindim koltukta camur izleri bune dedim yanlışlıkla dışı temizledi bezle silmişmiş şuan viranşehirde yıkatıyorum.ilk gittigimde hiç bişey demeden sigaramı yakıp uzaktan baktım. tenteye nasıl su vurucak diye. bilgili oldukları belli pata küta girişmedi oldukca memmunum. tek sıkıntı sıra oluşu.forumdan topragımın yıkama yeri varsa seve seve uzak olsada giderim
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
bahsettigim yeri siddetle oneriyorum.. ama isleri biraz uzun suruyor her arabayla 60-90 dakika arasi ilgileniyorlar acele isiniz olmadigi bir zamanda gitmeniz uygun olur..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
bana cok uzak gidip gelene kadar kirlenir araba
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Eğer öyleyse geldiğinizde tanışmak isterim
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
aydaa sizinmiydi
cumartesi yıkattım memmun kalıncada yıkayan cocugu memmun etmiştim
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
Birdahaki geldiğinizde benim araba ordaysa zeki burdamı demeniz yeterli
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
tamamdır topragım. ayrıca fotograf cekmiştim spontane şekilde fotografı yüklemiştim bakalım mekan tanıdık gelicekmi
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
__________________________________ SR20LOL |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Sen bugün olucaktın abi elemanlar motorun egzosunu kırmış mobiletten farksız çalışıyordu __________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
__________________________________ SR20LOL |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Yarın benim arabada yıkanıcak okey erken gelirim hani diyorum şöyle meg çılgınlıkları yapıp sonrada biraz fotomu çeksek müsaitlik durumu varmı abi
konuşmuştuk ya ilan açma mevzusu..Bora abi şakasına yapıyor abi Yarın 11 gibi yıkamada olurum beklerim..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |