|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Anlamıyorum arka sis farını yakınca noluyor?
Yakmış arka sis farlarını önümde gidiyor bütün şerifler dolu gece olmuş gözümün içine ediyor, trafikteki sürüşümü tehlikeye atıyor. Açtım uzunlarımı arkadan öle gidiyorum önden yaktı 4 lülerini. Zor bela geçtim önüne açtım kapattım arka sisleri anlar diye belki neyse.. Tünelde gidiyorum sakin sakin tünel bitti hop geçti önüme tekrar. Yine arka sisler açık dayanamadım sağlı sollu makaslarla geçtim gittim. Yani arka sis farını yakınça FAÇA mı oluyor ne oluyor çokmu yakışıklı oluyor o kapak jantlı beyaz fiestan? Önlerde ledler, farlarda mavi ampuller? Kozmetik birşeyler yapacaksan başkalarının sürüşüne , gözüne zarar verme kardeşim. Sonra adımız makas atana selektör atana trafiği tehlikeye sokana çıkıyor. Akşam akşam sinir stres oldum poliste yoktu şikayet edeyim.. Havaalınından beri sakin sakin 90 la gittim Bornovaya geldim çevreyolundan çileden çıkardı adam beni ya.. __________________________________
|
||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
sis yokken ön arka sis farlarını açanlara buradan saygılarımı iletiyorum umarım kulakları çınlıyordur
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: aranıyor
|
aynı durumdan bende şikayetçiyim ama yapacak bişi yok çok var yakan denk geldiğimde de uyarıyorum ama nafile
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 1991 Subaru Legacy
|
bazılarının ön sisler arka sislere bağlı o yüzden mecburi yanıyor bazen benim önümede geliyor böyleleri tek sis farı açık geçiyor önüme bende onun önüne geçip çift yanan sislerimi çakıyorum anlamıyordur ama ben görevimi yaparım
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: n/a
|
arka sis tek tarafta yandığı için bana göre hiç şık durmuyor zaten demek çok çekici olduğu zannediliyor
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: -
|
arka sis tunink hiç duymadın mı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester Turbo S / Fiat Palio 1.2 16v
|
kesinlikle katılıyorum size aracımda aldığımda çakar vardı arkada bırakın sisi çakarı bile bir kere açmadım bi merceksiz fara zenon takanları birde arka sisi yakıp gidenleri anlamış değilim hakikatten insanın dikkatini dağıtıyorlar
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: karakaçan
|
sonuna kadar sana katılıyorum bide tek gidiş geliş yollarda ön sislerini yakanlar var hani böle hiç ayarı olmayan dağı taşı gösterenler var ne oluyosa artık. anneleri sevmiyolar galiba...
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Valla anlamıyorum neyin kafasını yaşıyorlar ah polis olacaktıki böle yada çevreyolu çıkışı gelseydi trafiğe girseydi camı açar anlatırdım duygularımı.
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
ön sis farı neysede arka sis farına ciddi derecede ayar oluyorum
açıyorum uzunları agiriyorum dibine arka sis açanın , farkeden kapatıyor fakretmeyen öyle devam ediyor __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester Turbo S / Fiat Palio 1.2 16v
|
ah duygu anlatmakla bitseler adamın başı belaya girdiğiyle kalıyor :S
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
arkadan yansıyan xenon yada sis ışıgından kaçırıyosun gözlerinide önünde yanan arka sislerde şansımız olmuyor maalesef bende uzunları yakıp farım aynasına vurucak şekilde giriyorum dibine kadar anlıyorlarmı bilmem ama en azından tepkisiz kalmıyorum
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
frenlere bağlayanlar da var hadi bi nebze ama direk yakınca gereksiz yere günaha sokuyorlar
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: clio rs 172
|
sis yokken sebep yokken gece gündüz far sis xenon utanmayın arka sisede xenon koyun onud ayakın götünüz göğe ersin yolda herşeyi yapıyorum uzunları yakıyorum anlamayana kırıyorum üstüne sıfır gidiyorum milletin gözünü bozmaya hakkı yok
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Astra Gsi16v zx20xevleh vmax evo300
|
aynen katılıyorum konuyu açan arkadaşıma. normal trafikte lütfen farlarınızı karşınızdakini düşünerek ayarlatın
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 1991 Subaru Legacy
|
bide geri vites ışığına normal farı bağlayanlar var.amaç ne merak ediyorum sıradışı olmakmı acep
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
Valla ben bazen ön led + sisleri yakıyorum ama arka sislere bende karşıyım sis yokken açıldığı takdirde.
Bu arada bazı arabalarda çift tarafta da var arka sis farı. __________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: GC8 STİ & FORESTER XT & ROVER 220 TC & ASCONA 400
|
Buradakilerin hiç biri yakmıyor gibi atıp tutup kulal çınlatıyorsunuz,mesela ben gündüzleri bazen far veya sis yakıyorum amaçta fark edilmek ama sizin kast ettiğiniz gibi fark edilmek değil ki gündüz farı diye bir şey çıktı bunu aracıma çakma diye anılmasın diyede taktırmadım.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
ciddi takıklıgım var o konuya bindiğim araçlarda eğer acıksa arkadaşlardan rica edip anlatıyorm diurumu kapatın diye....
nolursunz sizde arka sisinizi açarken arkanızdakine zarar verdiğnizi küfür yediğnizi düşünerek açmayın. sisisz havada. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |