Quantum Nickli Üyeden Alıntı
Lafı ortaya söylüyorum, kimmm üzerine alınırsa alınsın!..
İnsanları rahatsız ettiğini bile bile, üstelik karşısındaki kişilerin içinden neler geçirdiğini bile bile gözlerime tecavüz ediliyorsa, saygısızlık ediliyorsa, böyle bir rahatlık gevşeklik varsa, ben de aynı hakkı kendimde görürüm!.. Nasıl olsa herşeyden haberdar oldukları için benim söylememde de bir sakınca yok!..
Tekrar açık açık yazıyorum..
Gözlerime tecavüz edene,
Arkamdan gelip aynalardan gözlerimi becerene,
Anlık kör olmamı sağlayana, bu kim olursa olsun ana avrat sövüyorum.. Arka sis farı + Ön sislere xenon koyanların alayı için geçerli bu yazdıklarım..
Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok!
Kimseyi ne ayırır ne kayırırım..
Sislerinde xenon olan ya da arka sis lambaları açık gezip kullandığı takanın daha hızlı olduğunu düşünen apaçilerin alayı hakkında aynı şeyi düşünüyorum da söylüyorum da..
Terbiye arayanlar önce kendilerini düzeltecekler, sonra kendilerine laf edenleri eleştirecekler..
Benim param çok, para sıçıyorum çünkü, harcayacak yer bulamıyorum, o yüzden xenon uyumlu farlar arayıp bulup bilmem ne kadar para harcıyorum değil mi..
Daha dün en yakın arkadaşlarımdan birisi orjinal farlarını açtırıp içine bixenon mercek taktırdı bir dünya para bayılıp..
Çünkü biz salağız, biz enayiyiz, normal farın içine xenon koymayı bilmiyoruz.. Böyle manyak fantazilerimiz var bizim çünkü değil mi.. Peh!..
İnsanlara saygılı olmak, içinde yaşadığın topluma saygılı olmak çok farklı bir şey..
Kimseye saygılı değilsen, insanların da sana saygılı olmasını beklemeyeceksin..
Perhiz ve lahana turşusu cümlesini insanlara hatırlatıp gülümsetmeyeceksin..
Selametle
Q.