|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yok
|
2011' in son günlerinde firmalar cazip kampanyalar yapıyorlar. Bunların içinde sizde en cazip markalar ve modelleri hangisi? Biliyorsanız fiyatlarını da paylaşabilirsiniz.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
hafta sonu bır coguna baktım anahtar teslım fıyatlar baya ıyı gıbı jetta,ford,fulueance arasında karasızım maks.lımıt 50
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S
|
![]() ford ve renault arasında kaldım bende senın gibi. megane coupe aldm iikide almısım tavsıye ederım __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
bunların içinde mümkünse jetta yı al hiiç düşünme
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
bari focus sedan alın ya fluence almayın da ne alırsanız alın megane 3 falan alın işte __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Cortina 2.0
|
__________________________________ Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
benım arabayı verıyım dedım ha s.. tır dedıı ![]() buyuk ıhtımal bakalım bugun bı heveslı geldı fuluance da yarın ona 1.2 jettayı aldırım
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
araba 1,5 dcı 105 hp modeli
iç aksam ve yürüyende sürekli bi tıkırtı gıcırtı yanlış anlamayın boyasız hıc darbesız kız gıbı olması gereken arabadan bahsedıyoruz. servise götürdüm boyle boyle bu arab gıtmıyor yakıyor (ilk 10000 km 11 lt yaktı) her yerinden ses geliyor falan dedim ustayla tecrubeye cıktık tepretogullarından almıştım adam aynen boyle dedi " abi bu araba bu, gidişi bu, bu sesleer de bu arabada normal ama yakıtı düşer dedi (şuan 8 lt yakıyor), aksam kaplamalar vs çok çabuk deforme oldu direksıyon vıtes topuzu kapı tutmakları vs. 150 + hızlarda araanın ıcınde bı ruzgar sirkülasyonu var gıttım servıse buda normal abı cok hız yapma dedı haha işte öyle jetta olsun isterse 1 lt olsun gıdıp onu alın fluence a yaklasmayın gaz tepkımesı falan hak getıre, ben şöför adamım 25000 km de fren balatam bıtmış debrıyaj tıtrıyor bıttı bıtıcek modelı ya içler acısı işte ne diyim... + 20000 km bakımını 18000 de gırdım yag su fıltreler servıste 510 tl
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Cortina 2.0
|
__________________________________ Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Mondeonun 1.6sı kaç para bilmiyorum ama jetta alana kadar onu alırım.
Jetta 1.6tdi comfortline 63,000 küsür liraydı hız sabitleyiciyle dijital klima felan yok
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
rica ederim ben ettim siz etmeyın yeterki
ayrıca bu genel sorunlarıda sadece benım aracıma has degıl bıcok kullanıcının genel sıkayetlerıdır, yalnızca edc lı olanlarda performans ve yakıt olayı daha ıyıymış dıye kullanıcılaından duydum ama işte...
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Linea 1.6 mj Emotion Plus
|
Faruk ben bu arabayı almadan jetta bakıyordum yetişemedim şu an uyguna aldığımdan dolayı ikinci elde aynı parayı ediyor verip az km li fluence olur mu v.s diye kafamda soru işaretleri beliyordu niyetlenmeyim mi hiç ![]() ki arabadan verdiğim paraya göre çok memnunum 1.6mj 105hp 290nmsenin bu fluence sevgini bir kaç konuda daha okumuştum bende şöförüm ama magirustan sonra şahin bile mercedes s320 gibi geliyor
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
jetta çok para ve 4 teker alıyorsunuz resmen bomboş araba veriyorlar
ama sessiz araba gidişini falan çok beğendim bi yeni mondeoları fln merak ediyorum fiyat performans daha iyi gibi duruyorlar ayrıca citroen c5 1.6 dizellerde çok hoşuma gidiyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: yok
|
Focus ecoboost olursa hani güzel olur diyorum.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
dırek okuttum konuyu ![]() vay aq dedı ![]() zaten bu paralara alabılecegımız jetta fuluance focus hyundaı elentra aslında c5 lere baksak ıyımıdır dızelı edit:c5 ler 68 bınlerde Son Düzenleyen Orkun_06; 12-12-2011 22:24. |
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
![]()
|
kurumda linea da var full dizel bence fluence dan bi farkı yok fiyatına göre hatta linea nın içi daha zengin duruyor ve linea gerçekten kabin içi olarak daha sessiz hiç linea için satma ama jetta olsun sadece dış kupası olsun yıne yeter... ![]()
Son Düzenleyen __FrK__; 13-12-2011 07:08. |
||
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: is
|
c5 kullanıcısıyım pederde var çok tatlı ve gemi gbi göserişli araba yakıtı normal kullanımda 6.5lt uzun yolda cruse control ile 5.4lere iniyor 110-120 arasında..
ben çok memnunum araçtan hiç ses yok adamın uykusu geliyor uzun yolda çok rahatsınız 1.6 yanılmıyorsam 110 hp dizel motor 1600 kg araca göre iyi kaçıyor tavsiyem füme ya da beyaz alın düşünürseniz |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Aileye yeni uyemiz huzur spec opel astra 1.3 sport beyaz cok ozellikli
katildi renk beyazUzatilmis garanti 4 yil anahtar teslim fiyat 52.500 hayirli olsun Masallah
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |