Şu ara en iyi iskontolar hangi marka ve model için yapılıyor?
Printable View
Şu ara en iyi iskontolar hangi marka ve model için yapılıyor?
fordun kampanyası çok iyi ama alınır alınmaz emsallerine göre pahalıdır değildir kıyaslamak lazım...
ama yeni c4 e bakmanızı kesinlikle istiyorum...ş.dışı 4.2 ,ş.içi 5.5 buçuklarda ve daha ilk bakıma girmedim 4.000 küsür km deyim...dahada düşeceğinden şüphem yok:)
yeni jetta için kabin sesi alıyor artı olarak işçilik düşük diyorlar
inceledim pek anlayamadım
yoldada öyle bir ses göremedim
doğrumudur
bu gün 0 jettaya baktım dizel en düşük donanımdaki araca 58 bin istiyolar bence çok fazla bu tarz bi araba almak isteyenler astra sedan a bakmalarını tavsiye ederim 8 ay önce enjoy plus donanımını 42bin tlye aldım plaka masrafları trafik sigortası kasko vsvs herşey dahil.
fluence a çok yakıyor denmiş ama 6,vites 80km/h'da 2,7-3,3 arası gidip geliyordu düz yolda.
dayımda var hor kullandığı halde 5,8 ortalama tüketim :)
ha o parayı haketmiyor o ayrı :D
Jetta' nın dış görünümü Passat' dan iyi ama malzeme kalitesi düşük. Meksika üretimi olması işçilik kalitesini olumsuz etkilemiş.
Amac ekonomiyse 1 reno motoru 2 psa ford motorudur..
Vw dizelleri yeni nesilyle olsun eski nesiyle olsun hic en ekonomik olamadi valla..Volvodan inip golfe bindim ne oldugunu anlamadim..(volvo=ford 1.6 tdci,golf 1.6 tdi yeni kasa idi)
25 kurus yakan bir suru insan var 1.6 tdi yeni jenerasyon motorla.Yazik gunah +200 kusur hp benzinli arabalar biraz dikkat edince 30 kuruslara iniyor zaten..
fluence'nın yakıtı konusunda bende 3gün kiraladım gezdim tatmin etti yakıtı devamlı gazladım 85lik eşşekle ne kadar gazlanırsa artık 4.8 / 5.4 arası oldu hep yakıt..
fluence le hiç bi zaman normal gitmediğim halde 6.5 normal gittiğim zaman ortalamam 4.7 11 litre yakan bide 105 lik imkansız hani burdan ankaraya ayağımı hiç gazdan çekmeden gitsem 190 200le 12 13 olur heralde