|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Opel Astra F 1.6 16 Valve 100 HP , VW CADDY 1.9 TDİ 105 HP
|
öncelikle iyi akşamlar ben 8 mb e kadar internet kullanıyordum 7.8 felan görüyorduk download da 1 mb i görüyorduk hiç sıkıntı yok tu aynı ilçe içerisinde taşındık gene aynı bilgiler değişen birşey yok şu anda ise maximum 0.7 görüyorum
7 mb kayboldu yani ne yapabilirim telekom a nasıl bi baskı kurmalıyım ne yapmalıyım hiç bu durumda kalan varmı ? paramızla rezil oluyoruz arkadaş
__________________________________ http://img215.imageshack.us/img215/6...4830143087.jpg Uploaded with ImageShack.us |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: a3-Sline
|
benim kullandıgım tarifeye göre 8mbit internet var , aylık 6gb felan sınırım var eğer 6gb kotamı geçersem ay sonuna kadar hızım 1mbit'e iniyor , sizinde öyle olmasın .. yani normal bir durum
__________________________________ Gereksiz eleştiri , Gizli hayranlıkdır .. |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: yok
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
Santrale olan uzaklıkla alakalı bir hesap yapıyorlar.
Uzaklaştıysan hızın düşüyor ama 0,7 de baya düşükmüş. |
|
|
|
#5 |
![]() |
smile kullanıyorum hesapta 8mb ama santrale olan uzaklık cart curt diye 2 ye düşürdüler
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Tarifeniz 55 tl lik sınırsız tarifeyse tt netten hızınızı kontrol ettirin, ve ağrıza kaydı oluşturun. ben geçen gün ağrıza kaydı oluşturdum, ertesi gün bana döndüler hızımı düzelttiler. bende sınır yoktu yanlız 6 gb ye kadar falan diye. sizde varsa ondan düşmüş olabilir hızınız. Yoksa bunları yapın. bir de telefon da bu ne ya, ne biçim net bu, başka bir sağlayıcıya geçecem gibi şeyler derseniz işlemleri hızlandırabiliyorlar.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
aynısı benim başıma geldi
bağlı bulunduğum santrale gittim kontrol ettirdim hattımın onceden yüksek hızlarda çalıştığını şuan 1mbit e duştuğunu soyledim kontrol ettiler 8 e çıkardıklarında hat bağlantısı kopuyordu sürekli bu yuzdende düşük hızlara sabitlemişlerdi sonradan araştırdıklarında evdeki hattımda kısa devre oluştuğunu farkettiler hattımı düzelltiler bağlantımı tekrar açtılar ve sonuç eski haline dondu hatta onceden modemde 8mbit gorurken şuan gerçek 8mbit alıyorum yani modem 12286 kbps / 956 kbps şeklinde goruyor hiç 444 0 375 ile uğraşmayın orası sadece callcenter __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
gecen bizim internet hattinda da problem oldu, sık sık kopmalar yasiyordum. hızı dusurmusler, musteri hizmetlerini aradim. aksamina geri donus yaptilar. modemle hat arasina splitter baglayin dediler, sonra tekrar hatti kontrol edip hizimi 8mbit e cikardilar. suan sorun yok...
__________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
modemin arayüzünden kaç mblit kapasite geldiğini görebilrsin ona göre alabileceğin hızda belli olmuş olur
__________________________________ Ekn garage |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
modem panelinden şuan aldığın hızı kontrol et
onceden 1mb download yapabildiğine gore minimum 8mbit hat kullanıyorsundur ![]() bende şuan 8mbit sınırsız kullanıyorum ve bu şekilde yani orda minimum 8000k gormen lazım __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
varsa superonline fibernet tek geçerim valla ttnet ömür törpüsü yaaa
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Opel Astra F 1.6 16 Valve 100 HP , VW CADDY 1.9 TDİ 105 HP
|
nasıl bi şikayet felan edeyimde bana hızlı dönüş yapsınlar
__________________________________ http://img215.imageshack.us/img215/6...4830143087.jpg Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
444 0375 i arayarak hızım yavaş diyebilirsiniz yada numaranız kaç ben bakıyım
__________________________________ Ekn garage |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
kimseye şikayet edip donuş bekleme
bağlı olduğun santrale git kontrol etsinler bekle orda başlarında
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: F7R
|
Taşındığınız yer aynı bile olsa gerekli alt yapı yani kablolar orada yok ise bu durum değişmez. Sözleşmede de yazıyor destekliyorsa hizmet verilir diye. Mesela silivri kiptaş konutları bu alt yapıyı destekliyor ama halen desteklemeyen yerler var aynı mahallede üstelik.
Birde bazen telekomun sistemi şaşırıyor. Telefon ile arayıp düzelttirme imkanınız var. Bu ara net çok sık gidip gelmeye başladı bende telekomu bırakacam gibi. __________________________________ ..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Polo GTI & Ferrari 550 maranello & Mitsubishi & Audi a4 b7 tdi
|
Önünden geçsem telekomun camına tükürecem o kadar gıcık kapıyorum tam 10 ay kullanmadığım netin faturasını ödedim hırsızlara.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ---
|
Arayıp sık sık dürtmekte fayda var hız konusunda. Benimde apartmandaki sistem sorunsuz olsada telekomun alt yapısında sorun olduğu için 8 mbit kullanamıyorum, bir gece(
) sinirlenip aradığımda iyi niyetli bir çalışan sayesinde deneyerek en stabil hızımı bulduk şükür onu kullanıyorum(6mbit). Gece ararsan daha çok ilgileniyorlar gündüz hızım düşük diyorsun dayıyor 8 mbiti akşamına hat kopuyor bi daha uğraş dur.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Yok
|
bende sınırsız 8mbit var en fazla 420 ile indirebiliyorum uğraşsam mı acaba
__________________________________ Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın... |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:13 ::::

7 mb kayboldu yani ne yapabilirim telekom a nasıl bi baskı kurmalıyım ne yapmalıyım hiç bu durumda kalan varmı ? paramızla rezil oluyoruz arkadaş