|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: “04 Type-R & BMW 5.28i
|
S.a arkadaslar bugun lg led tv aldım. Sinema sistemi bakıorum suanda komple set olabılır ,sade 5+1 ses sıstemı olabılır marka model bakmadım ısın gercegı aklımda bı urun yok. cok ucuk fıyatlar olmadan
kullanıpta memnun kalanlardan veya tavsıyede bulunacaklardan bılgı ıstyorum. Tesekkurler..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
Bütçe en önemli kıstas malum çok dipsiz kuyudur Lux araba fiyatına kadar gideri var bu işin
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
logitech z5500 olayı olayı bitir.Sıfırı varmı hala bilmem ama.
![]() http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=logitech+z-5500 .. Son Düzenleyen Yiğit G.; 12-12-2011 23:00. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: honda jazz
|
bütçenizi bilmem ama bose markasını tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Bütçeyi çok uçurmadan kaliteli bi sistem olsun biraz da pahalı olsada olur diyorsanız Floor standing bir 5.1 speaker seti ,sete uygun Receiver vede güzel bir oynatıcı seçilebilir 3000 TL ve üstü bütçe gerekli
O kadar para verebilirim ama Floor standing tarzı sistemler çok kocaman daha küçüğü yokmu derseniz Bose home theater setleri ve aynı zamanda üst seviye Harman kardon home theatre seçilebilir Bütçeyi kısalım ama kalitelide olsa fena olmaz der iseniz Harman Kardon 5.1 idealdir 1500 TL civarıdır Receiver ve 5.1 sistem olarak gelir Yok onlar güzel ama pahalı diyorsanız , LG marka güzel home theater lar var 500-1000 TL arası bi hayli alternatif var Gibi gibi... İsteğe bağlı olarak detaylandırılabilir.. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Bugün Vatan bilgisayardan 660TL ye Samsung Ht-D555 ev sinema sistemi aldık. kesinlikle tavsiye ederim. Çoğu elektronik markette 900Tl fiyatı ama vatanda 660tl ye alınabiliyor worldcardla. 1000TL ye kadar daha iyisi yok.
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: rwd
|
tavsiyem harici anfili bir sistem alman yönünde, harman kardon un bi seti vardı 1600tl civarı idi fiat performans olarak çok üst düzey bir üründü.. onun haricinde lg tvye lg set öneririm, 3 kumanda kullanmak zorunda kalmıyosunuz direk plug and play
ve fiat performansıda gayet iyi... kullanacağınız oda metrekaresi ve bütçe çok önemli.
__________________________________ Sakin güç... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
aynen lg alırsanız lg nin tv kumandasıylada kontrol edebilirsiniz ses sistemini
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
![]() ben bunu aldım 900tl ye 4-5 farklı input(2 optic) var kumandadan kaynağı değiştirebiliyorsun.. aşırı yüsek ses çıkarmaz ama apartman dairesinde açamayacağın kadar gürültülüdür. std 2 kanal girişi kendi 6 kanala çevirir.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
bende harici anfili bi sistem öneririm ilerde değişik yapabilmeniz açısından güzeldir. harman kardon metro grosmarkette indirimdeydi 1300 falandı sanırım baya güzeldi
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Volvo S40 T4
|
__________________________________ Denemek Yanılmak Demek Değildir... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
bencede z5500 mukemmel bir ürün hala beklıyorum fiyatı düşsünde alayım diye VTİ gibi buda düşmüyor
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Volvo S40 T4
|
__________________________________ Denemek Yanılmak Demek Değildir... |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 2003 bmw 525, 2010 h100
|
[QUOTE=Yiğit G.;2858622]logitech z5500 olayı olayı bitir.Sıfırı varmı hala bilmem ama.
![]() logitech z-5500 - ekşi sözlük ..[/QUOTE pazar günü 700 tl ye elektro world den aldım... bangır bangır ötüyor.... koca elektro worldü inletiyordu sesine hayran kaldım... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: w169 - smart fourtwo
|
yamaha ysp-5100
fiyat konusuna göre ysp-4100 |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Z5500 İyidir hoşturda ev sinema sistemi değildir bilgisayar ses sistemidir
Herhangi bir evin salonuna ne olursa olsun şahsen asla yakıştırmazdım hele hele z906 yı Pc yanına bile yakıştıramam Öte yandan o sistemlerin oynatıcıları yoktur Hoparlör ayaklarıda yoktur Blueray veya dvd oynatıcısı mutlakki lazım İpod çaları olabilir usb girişi vb Benim önerim hem çok şık hemde sesini bizzat bildiğim çok iyi ses kalitesi olan bi sistem ; LG HT965TZ bunu tavsiye ederim fiyatı bi hayli değişken farklı tekno mağazalarda farklı fiyatları mevcut |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:13 ::::

kullanıpta memnun kalanlardan veya tavsıyede bulunacaklardan bılgı ıstyorum. Tesekkurler..