-
stalingrad'ı izledim dün. 3 saat falan sürdü ve kanım dondu. dünden beri yediğim içtiğim bi tuhaf geliyo bana. adamlar açlıktan, zayıflıktan, salgın hastalıklardan, pislikten, depresyonla gelen intihardan veya donarak ölmüşler. çaresizlikten neler neler yapmış askerler. ne sıkıntılı, ne sancılı bi dönemmiş bu 1940-45 arası birader...
-
HD yada 720p ayarinda kaliteli belgeselleri izleyebileceğim bi site varmi arkadaşlar.
Bide nasi olsa konusu açilmiş tv de Natgeo vb kanallarda izlenilebilecek belgeseller oldugunda konuyu güncel tutalim ki haberimiz olsun izleme firsatimiz olur belki
-
Bu aralar Amerikanın Gizli Tarihi ni izliyorum. 1 er saatten on bölüm, cidden tavsiye ederim.
-
Su an Cnn Türk'te Lozan Antlaşması'nin 90. Yıldönümü nedeniyle hazırlanan 'Bilinmeyen Lozan' belgeseli var.
Tarihle ilgilenenlerin bilgisine.
-
2. dünya savaşı sevenler (savaş sevilmez de anladınız işte...) kaçırmasın... renklendirilmiş savaş saheneleri... 7 dakkikalık bir video...
http://www.liveleak.com/view?i=7bb_1418395960
-
Muhtemelen belgesel severler görmüştür de Onedio daki -Dünyaya Bakış Açınızı Değiştirip Ufkunuzu Genişletecek 35 Muazzam Belgesel- 35i de birbirinden güzeller tavsiye ederim.
-
En son Nissan GTR belgeselini izledim varmı böyle güzel bildiğiniz otomobil belgeselleri ?
-
Youtube'a mega fabrikalar yazarsanız birsürü var
-
-
-