|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2000 civic 1.4 is loading..=)
|
öncelikle merhaba.. bilginize ihtiyacım var aramızdan bilenler yada aynı durum başına gelmiş vardır diye düşünüyorum.. 1 hafta önce bazı sebeplerden dolayı üniversiteyi bırakıp askere gitmeye kararı verdim şube beni illerin celp dönemi durumuna göremi gönderecek yoksa devre kaybı olarak mı herkes bişey söylüyor kimiside şubat dönemi askerleriyle gidersin diyor.. hiç bişey anlamadım bu durumdan
01.01.92 doğumluyum okul askerliği tecil ettirmişmidir.. şubeye gidip öğrenmek en mantıklısı yarına kadar sabredemedm siiz ne diyosunuz bu duruma şimdiden teşekkrler..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: .....
|
ben celple gittim arkadaşım dk. gitti
yarını bekle kafana takma. dk. olarak gitmeninde yerine göre cok avantajı olur.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Gider son yoklamaya girersin, tecil varsa bozar, devre kaybı yada sıradakit tertip olarak yollarlar, tarih olarak net,şube bir şey söyleyebilir ancak
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: yok
|
92/2 ' ler ile gidersin büyük ihtimal mayıs ayında , ben geçen hafta tecilimi bozdurdum muayne oldum şubatta gitmek istediğimi belirttim ama şubat ayı asker alımı dolduğu için onay gelmedi genelkurmaydan bi sonraki tarihe mayıs ' a kaldı
zaten tecili bozdurup muayne olduktan sonra sana verilen kağıtta tercih yapabiliyosun , yani öyle devre kaybı olayı fln vs. yok şimdi gider bozdurursan en kısa zamanda gitmek istiyorum dersen mayıs ayında alırlar seni 2011 şubat , 2012 mayıs , 2012 ağustos , 2012 kasım bu 4 tarih ' ten şubat harici hangisini seçersen o tarihde gidersin. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
peki muayene işlemi bir günde bitip gideceğin dönemi söylüyorlar mı, senin belli mi |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
işin o kısmı hiç belli olmaz bende senin gibi bir hırsla gittim tecil bozdurdum hemen ilk celple gidersin diyorlardı
sonuç : 9 ay sonra askere gittim
Son Düzenleyen M power; 13-12-2011 21:34. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: yok
|
4 tane fotoğraf okul durumunu belirten bi kağıt ( diploma vs. ) nufüs cüzdanı fotokopin ehliyetini belirtmek istiyosan onun fotokopisi gidiyosun ben tecilimi bozdurmak istiyorum diyosun yazdığım belgeler ile , sana iki forum veriyo onları dolduruyosun , sonra seni muayneye sevk ediyo muayne olup geri dönüyosun , en son sana bi kağıt veriyolar sevk tarihinin yazdığı kaça kaç gideceğin bende mayıs 21 yazıyo örnek , sonra mayısın ilk haftası ara şubeyi gel gideceğin yeri öğren diyolar yani 2 saatlik fln bi iş gün içinde halledilir
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: VW 1303/Mercedes C180
|
bildiğim kadarıyla tecil bozdurduktan sonra bi tertip geçmesi gerekiyo 2.tertipte gönderiyorlar.2 arkadaşım bu şekilde oldu, kendileri bozdurdular tecillerini bozdurduktan sonra 1 tertip gitti 2. tertipte kendileri gitmişti..
__________________________________ K 3378 AC |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
allah sağ salim gidip gelmemizi nasip etsin hepimizin off duygusala bağladım betermiş askerlik piskolojisi
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
okulu niye bırakıyorsun? daha 10 sene var askere zorunlu olarak gitmene. demedi deme pişman olursun kafanı duvarlara vurursun. 15 ay bu boru değil. hergün ağlama sonra.
sen gel okulu bitir ne pahasına olursa olsun. hayatınla ilgili duygusal kararlar verme derim. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Bende ayni durumdaydim. Rutbeli bir askerin tavsiyesi uzerine "ailevi sorunlarim var" tarzinda bir dilekce yazip takip eden ilk celpte gitmistim.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
kesinlikle kelimesi kelimesine katılıyorum.çok pişman olursun
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: F7R
|
DK lar çok kral askerlik yapmıştı bizim dönemimizde. Herkese eşit olması lazım ama işte.
__________________________________ ..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: honda eg jdm
|
sana bir abi olarak bir tavsiye vereyım universiteyi bırakma kararın nedir bilmem fakat bir sorun varsa kesin çözülür sakın universiteni bırakma
askerde senın gibi unıversite bırakıp 15 ay askerlık yapan askerler kafayı yiyor sonra çok pişman oluyr ama geri dönüşü olmuyor. __________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
15 ay göründüğü kadar kısa değil yazarken çok kolay yazılıyor ama gidenler bilir askerde 1 gün çok uzun bi süredir bitmek bilmez bence okulunu bırakma kardeşim
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Eğer 2 senelik bir bölümde falan değilsen git okulunu bitir ondan sonra askerliğini yap. Kimse sana 15 yaptın diye madalya vermeyecek. Askerlik yapmak bir onur ama doğuda yapmadığın sürece benim burada ne işim var diyeceksin. Ben eskişehir Jandarmada 5 ay askercilik oynadım doğudakilere göre ki karakolda çavuştum sürekli action vardı yok gazino kavgası hayvan hırsızlığı trafik kazası hapisten kaçanı kovalama gasp gibi ama dediğim gibi askercilik oynadık biz. Eğitim astsubayımızda arkadaşlar biz maalesef sizi 5 ay tutsak ediyoruz burada diyordu.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:16 ::::

01.01.92 doğumluyum okul askerliği tecil ettirmişmidir.. şubeye gidip öğrenmek en mantıklısı yarına kadar sabredemedm siiz ne diyosunuz bu duruma şimdiden teşekkrler..

yarını bekle kafana takma. dk. olarak gitmeninde yerine göre cok avantajı olur.