|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Polo 6R 1.6 TDİ / Linea 1.6 Multijet
|
Arkadaşlar merhaba
İkinci el Alfa 159 1.9 JTD almayı düşünüyorum. Bütçe max 50.000 tl yanlız bazı kaygılarım var. Araç hakkında bir kaç aydır araştırma yapıyorum. Motor olarak Vectra ve saab 9-3teki motor kullanılıyormus. Alıcagım araç yaklaşık 100.000 km civarı olucak. Bana arıza çıkarırmı? Yakıt tüketimi nasıldır? Aracı QTRONİC almayı düşünüyorum yanlız sanzıman hakkında hiç bir bilgim yok. Otomatige bulasmayıp duz vites mi baksam karar veremedim. Kısacası ciddi ciddi 159 almayı düşünüyorum. Tasarım ve Kullanım bakımından bana hitap eden bir araç ancak dedigim gibi araç hakkında pek fazla bilgi sahibi degilim ![]() Sizce başka araçlara mı yönelsem bu bütçeyle yoksa 159 alınıp binilmeye deger bir arac mı ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Başka araçlara yönelmeden önce buraya yönel bence
Üyelerimiz - TechTurkey Forum __________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bi tanidgim tamirci var 159 almis bakimlarini yapiyodu ben bukadar karman corman araba gormedim diyo bu isin icinde olmasam almazdim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
Üzerinde zaten 1.9 Multijet motor var. Dediğin gibi Vectra'larda kullanıldı bu motor. Sorun çıkaran bir motor değil. Lâkin otomatik şanzımanı nasıl pek bilgim yok. F/P oranı uygun araçlardan birisi bana göre. Şu an aracımı satsam almayı düşündüğüm araçlardan birisi olurdu muhtemelen.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: .....
|
şuan araba almak istesem hemen alfa bayisine gidip 159 alırdım
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
A4 vs alman bakarim ben olsam
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Ekonomiklik hayal ediyosan şu şekilde söleyim ekonomik bir dizel değil özellikle son fiyatlardan sonra 2.0 benzinli gibi yakıyor.
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Bordo Tegg'y
|
159 her zaman arkaya dönüp baktıran bir araç ve italyan ruhu. temizini bulursan al bence o konsol başka arabada zor bulursun
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
![]() ![]() biraz mantık dışı değilmi ? 159 gerçekten edinilmesi gereken bir araç bence. eğer içine sineni bulursan dakika durma derim. Otomatikten se düz vites bence daha iyi genel olarak. __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: abarth punto
|
araç 10 numara motor on numara lakin sorun çıkarır mı bilmem...
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: C180 CGI
|
bir dönem bu arabaya çok baktım.. hatta youtube da bir test vardı 9-10 aracın katıldığı aralarında 3 serisi, c serisi, accord gibi araçlar vardı ve o testte 159 1.sırada geliyordu.. bence görüntüsü süper.. alınabilecek bir araç fakat yakıt konusunda diğer dizellere göre çok yaktığını söylüyorular.. zevk veren bir araç olduğu kesin.. ama alacaksanız siyah renk alın
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Megane 3 HB 1.4 Tce
|
Benimde dusunduklerim icinde var yorumlara baktiktan sonra kafamdaki arabaya yarin bakmaya karar verdim...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
bence hem kasası hem de iç dizaynı dikkat çekici,güzel bir araç. km olarak bütçeniz sınırları içinde daha düşük km'de bulabileceğinizi düşünüyorum. eğer uzun yıllar kullanmayı hedefliyorsanız, çok gezerim km yaparım diyorsanız, satarken de sıkıntı çıkartmaması adına mümkünse daha düşük km'de 159 bakın.
__________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|