ayda yılda bir oyun oynayım dedim hata verdi sorun nedir bilen varmı =)
![]()
ayda yılda bir oyun oynayım dedim hata verdi sorun nedir bilen varmı =)
![]()
BOZBEY
Abi oyunun icindeki directx eklentisini yuklemeyi denedin mi
...
denedim hatta direct x 10.1 buldum gene aynı hatayı verio ekran kartım on board acaba kaldırmıyomu sistem
BOZBEY
oyun yeni sezon olduğu için ekran kartınızı desteklemiyor olarak görür ekran kartınızı güncelleyin sorun ortadan kalkıcaktır..
Directx 10 destekleyen bi ekran kartı ile oynamalısın laptop da oynuyorsun sanırım intel onboard ekran kartın var o kart oynamaz o oyunu.
1.6tdi.
Ecutech.
Intel®2410MIntel Turbo Boost Teknolojisi İle Maximum 2.9 GHzCore™ i52,3 GHz1366 x 768 px15,6"4 GB750 GBSATA5400 rpm1 GBAMD Radeon HD 6470M (1 GB DDR3 ayrılmış)Windows 7 Home Basic2,55 kg1066 MHz3 MBPaylaşımsızDDR34 GB
sistem bu sanırım cortladık![]()
BOZBEY
driver yukleyın ekran kartı olmadı bastan kurun yuklenırse bi pm atın oyunda goruselim![]()
Instagram : WideBodySixty
tamamen yazilimsal . Bi yazilimla oynatir bence![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
AMD Radeon HD 6470M ekran kartınız buysa eğer speclerine baktığımda directx 11 i desteklediğnii görüyorum. Directx 11 i kurup oyunu açmayı denedinizmi acaba ?
Yokya ekrankartının driverı bütün yazılmlar dahil max 93 mb baktım Amd nin sitesinden 350 sen sanırım komple driver güncelliyorsun. Sadece ekran kartı driverını güncellesen açılacağını düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)