bendende 150 TL almışlar kart ücreti harcalamalarım düştü diye herhale
hemen dnicem bunu
Printable View
bendende 150 TL almışlar kart ücreti harcalamalarım düştü diye herhale
hemen dnicem bunu
Ben kredi kartı kullanmıyorum ama kullananlar kesinlikle yapmalı bunu paylaşım için tşk.
tebin kartı vardı bende hiç kullanmıyorum bu sene için tekrar kart kullanım ücreti istediğiler 50 tl , müşteri hizmetlerini aradım dedim kullanmadım iptal edilmesini istiyorum , ödemeniz gerekio falan dediler yaklaşık 3 aydır ödemiyorum dedim dün gideyim şubeye bakalım ne iş diye olmadı ödeyecektim bankadan çizik yemek yerine batılar kartta borç gözükmüyor herhalde ödemeyince iptal ettiler anlamadım bende ..
ben bugün gönderdim aynı şirkette girişimde bulunup sonuç alanlar var alamayanda var alamayanların şöyle yapması gerekiyor en yakın kaymakamlığa gidip tüketici haklarına başvurucaklar bankadan herhangi bir dönüş olmadığı taktirde ve oradaki avukatında söylediği aynen şöyle kart aidati'nın geri ödenmesiyle ilgili yapılan başvuruların hiçbiri olumsuz sonuçlanmadı dedi bizzat yakınımda çalışan biri bu yola başvurdu yani bankalar sallamazsa tüketici haklarına şikayet ediyoruz ve hakkımızı alıyoruz yaptıkları uygulaam doğru değil çünkü şöyle söyliyim sen ben ödüyoruz aidatı ama zengin ve ya kılçık insanlar arıyor araştırıyo ve 3tl de olsa iptal ettiriyor bence uğraşmaya değer ;)
rica ederim yardımım dokunacaksa ne mutlu
Banka hesapları için böyle bir durum var mı? hersene bir güzel kullanım ücreti kesiyorlar.
şimdi bende yklaşık 2003 ten beri kullanıyorum,
garanti bonus card kullanıyorum,
fakat belli bi bonus puan topladıktan sonra bi üst sınıf kart gönderiyorlar. bende normal bonusla başladım bonus plus a geçtim, onu kullanalalıda 3 yıl yazıyor kartta, acaba eski karta ait olanlarıda verirler mi :
Döviz kesintilerini falan da yatırırlarsa ben 2 adet 195/50/15 lastiği bedavaya almış gibi olurum o parayla oh oh :D Ben de bu p.tesi göndereceğim.
geçen ay world kart iptal edecem dedim.neden sorduklarında kart aidatı yüzünden dedim.tamam dediler ve iptal ettiler. aidatı vermediler.:icon_wack
yine bonusla kaldık. ama bu öneriyi dikkate alcam ve yapacam.
teşekkürler arkadaşım.
Bonus kesti benden aradim aidati dusmediler tassakli bi kari cikti karsima yapi kredi kartim cikmadigindan diretemedim.bonusa nasil yapcaz mektup olurmu onada
arkadaslar kac yillik kullanici oldugumuzu nasil ogreniriz :) yilla ilgili genellememi yapayim:) yazarken
Akbank- axses kullanıyorum.Müşteri hizmetlerini aradım kartımı aldığım tarihi öğrendim.Aidat iptali için sadece bu senenin ücretini iade ettiler.Geriye dönük işlemler için tüketici mahkemesine başvurmamı söylediler.Akbank ile benzer işlem yapan var mı?
babamın kaç yıllık yapıkredi kullanıcısı olduğunu nereden öğrenebiliriz
10 yıl 6 aylık 50 lira sanırım yılda 100 lira 10 yılda 1000 lira aha çıktı jant parası :D
gerçi 10 yıldan fazladır ama bunada şükür
neyse bulduk 25.03.1996 neredeyse benimle yaşıt
hsbc kampüs kartım var limiti çok düşük :) onda nedir acaba durum ?
peki bu babam gold katta şu an bunun bir etkisi olurmu ben sadece WORLD yazacaktım sorayım dedim
5 tane kart var 8 farklı banka hesabı bankamatikleride sayarsak 20den fazla toplamda. çoğundanda az cok para kesintisi oluyordu hesap işletimi kart aidatı v.s bi deniyeyim 10 yıllık almayı başarırsam köşelik olurum ben :D
Garanti hkkinda bilgisi olan varmidir??
ulan bişe deil bütün forumu batırıcak bu kredi kartları :)
bir yolu daha var bağlı bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığında tüketici hakem heyeti adı altında bir bölüm var orda konuyla ilgili matbu dilekçeler var tüm bankalar için geçerli dolduruyorsunuz onlar sizin adınıza konuyu mahkemeye intikal ettiriyorlar 3ay sonunda sonuçlanıyor ve paranızı kuruşuna kadar geri alıyosunuz ben aldım :)
ben dilekceyi gecen hafta gonderdim bakalim genel mudurluge bakalim ne olacak durum
garantiye ben yolladım dilekceyi 40 gun flan oldu ses seda yok tınlamadılar sanki hakem kuruluna gidip dava acıcam şimdi
yasadgmz yerdki tktci haklari yeterli dimi bide hesabin bulundugu yer demesnler?
Ben bu hafta içinde tüketici haklarına (hakem heyeti) sormak için gittim. "Eskiden geçmiş yıllara ait olanları da alıyoduk, artık sadece bulundugumuz yıllardakiler alınabiliyor" dedi adam.
garantiden bende sonuç alamadım.
word card ı telefonla iptal etmek için aradım. neden iptal ediyorsunuz dediklerinde aidat ücretinden dedim. iptal ettiler.
3 hafta sonra aradılar, nedenini tekrar sordular. aidat diyince iade edelim açtırın dediler. tamam dedim. kartları kırmıştım. yeni kart gönderince bakacağım aidatı iade edip etmediklerine.
Peki bu durum kredi kartı olmayan banka kartları aidatları için de geçerli midir? Onların aidatlarını da isteyebilir miyiz bu yolla ?
yapılmış bireyle tanıştım ilk önce banka vermemiş mahkeme sonucunda faizi ile 150 bın almış
güzel paylaşım, teşekkürler
ne oldu bu dilekçeyi gönderen arkadaşlar tuttumu mevzu nedir ne değildir durumunuz bizde yapalımmı yani ??
Kredi kartı kullanıcılarına müjde en son haber
10 yıla çıkardı geriye dönük..