|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Cuma günü için randevu aldım, internetten çok aradım ama detaylı bi adres veren olmadı ne yazık ki.. Yerini tarif edebilecek olan var mıdır? Ayrıca arabada stabel korna var, söktürmedim henüz.. Kusurdan sayılıyor mu? Teşekkürler şimdiden..
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106gti
|
hadımköy gişelerin hemen dibinde otoyoldan gidiceksen gişeden cıkıp ilerden tekrar U dönüp gişeye gider gibi yapıp köprü görceksin dibinden giriyorsun yada oralarda sor tarif ederler kornaya gelince bence geçer kusura girmez
__________________________________ GUL 50 - 98 RED VTR AC 1869 - 98 RED GTI TY 0906 - 01 RED VTS VV 9631 - 00 RED GTI |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Otoyoldan kastın Tem sanırım.. orayı kullanmak daha mantıklı evet, e5 kabus gibi.. sagoalsın alakana..
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
keşke hadımköyden başka bi yerden randevu alsaydın çok cahil insanlar çalışıyodu en son benim gp geçemedi orda muayeneden laf anlatamadım adamlara arabanın fabrikasyon farklı bi araba olduğunu ki borusandan antetli kağıda aldığım kaşeli imzalı farkları yazan kağıtta olmasına rağmen sonra mimarsinan mı neresi tam emin değilim orda bi yerde geçirdiler muayeneden benim arabayı hatta benim bmwnin ruhsatında 5 kişilik yazıyo 4 koltuk var arabada onu bile dert etmeyip geçirdiler mimarsinanın orda ki tüvtürkte
__________________________________ PSN: ZGRERN www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: EE111
|
stabel (faa) korna denen havalı korna ise tuvden geçmiyor.arkadasımın aracında vardı geçmemişti
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: İbiza Cupra 2
|
demekki değişiyor her ilde yada farklı tüv istasyonlarında ben gecirmiştim.
Son Düzenleyen taytay; 14-12-2011 13:56. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
temden hadımköy gişelerden çıktıktan sonra ilk sağdan girip 100-150 metre sonra soldan u dönüşü yapıp yolun karşı tarafına geçiceksin, mercedes fabrikasının yanı
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: AL 4106...TL535 gti ford mondeo Chia.
|
Mimarsinanda geçen gün yaptım aracımız. Muayenesini moladan yok orda git oraya sıkıntı yasamassin
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Aldık valla artık randevuyu
Stabel dert degil bi elektrikçide hallederim iki dakikada.. Geri kalan kısmında da sorun yok.. coil ve jant lastik evde duruyor, standarta döndüm... Onun dışında da bi eksigi gedigi yok zaten.. degiştirme şansım varsa degiştiririm ama yine de..
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
sacma bi girisi var ama beylükdüzünü gectikten sonra hadımkoy yoluna ayrılıp pelican hill konutlarını geciyorsun en son hadımkoy giseler karsına geliyor, giseye girmeden sagdan ara bir yol var dar oradan geciyorsun zaten ordan sorunca gosterirler.mercedes benz fabrikasının orada.
zaten yolda tüv ü gosteren tabelalar var pek aydınlatıcı olmasada... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
otobandan hadımkoy sapağından cıkınca zaten hep tabela var mercedes benz turkun oldugu yerde
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Mimarsinan nerede oluyor Büyükçekmece tarafındamı?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
aynen buyukcekmeceyı gecer gezmez k.gaz tarafına dogru
|