Aslında bazı programlar flash (swf) dosyalarını scr formatına çevirebiliyor.. Videoyu flash haline getirmeniz lazım.. Video'yu upload edebilirseniz denerim :) işletim sistemi xp mi ?
Printable View
Aslında bazı programlar flash (swf) dosyalarını scr formatına çevirebiliyor.. Videoyu flash haline getirmeniz lazım.. Video'yu upload edebilirseniz denerim :) işletim sistemi xp mi ?
sistem xp, upload edip link 'i pm olarak atayım ben size ozaman. Olursa minnettar olacagım
valla video çok iyimiş yaa yapabilen olursa bizde alalım :)
Videoyu ilk önce wmv, mpg veya avi formatına çevirin. Daha sonra avi-wmv-mpg screensaver isminde program var. Onu indirin, programı kurun ve daha sonra sağ tuş, kişiselleştir, ekran koruyucuya tıklayın. avi-wmv-mpg ss seçeneğini seçin. Seçtikten sonra ekran koruyucunun olduğu pencerede ayarlara tıklayın ve videonuzu seçin. Program trial versiyon, 50 kez açılıyor sadece. Google da ismini yazarsanız her yerde indirme linki var, kendi sitesi dahil. Ben Windows 7 de denedim, diğerleri nasıl olur bilmiyorum.
aynen yav hocam o nasıl başlık vasiyet gibi tövbe estafurullah :D basit bişey oldğuna sevindim