|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 99 GC8
|
Arkadaslar, subarunun masraflarından bıktım, atmosferik araba istiyorum. vtecler cok sempatik geliyor, m3 de olabilir. e36 kücüklügümün hayali. subaru dan sonra bana cok yavas geleceklerine hazırlıklıyım fakat ne derece pskolojik sorun yasarım? cok pişman olur muyum? Suby nin wastegate açışını ya da normal seyir halinde giderken verdigi hazzı cok arar mıyım?
Son Düzenleyen GC8 GT; 14-12-2011 18:58. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
E36m3 alirsan cok yabancilik cekmessin. Simdiki gidisin kadar gider. Nosda basarsa
N harikalar yaratir __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
bence honda alma bmw biraz daha uyar gibi sanki ama eski araçta her zaman masraf olur masrafsız olsun diyorsan gidip yeni bişeyler almalısın
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
kardeşim ben senın denemek istedıklerini yaptım ac yı sattım cabrıo aldım sora kesme typeR yaptım olmadı.. 3 ay sor geri arabamı aldım ve daha baska bi arabadan tad almadım.. masrafa dayan tadına devam et...ve neye masraf yapıosun sureklı onu merak ettım...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ?????- partner zenit
|
E36 kullanicisi olarak bmw'nin tadi bambaska fakat yüksek motor tercih etmelisin bence denemekte fayda var
__________________________________ ***34 VD 8157***34 N 7083*** |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 99 Elantra
|
Gc8 in verdiği hazzı o paralara hiçbir araçtan alamazsın bence.
M3 mantıklı olur o da yanlarsın keyif verir
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 1.5 dizel behzat ç mobil
|
2.0 yada 1.8 gc8 ler ne kadar yakıyor km de lpg takmayı düşünürmüsün subaruya lgp olurmu sizce
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]()
|
Son Düzenleyen GC8 GT; 14-12-2011 20:58. |
||
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
kardeşim sanzumanı bastan daha alman lazımdı zaten.. o ilk yapılcak seydır..senkromec de o kadar zor bişey deil inan buna bana sorsaydın ben sana yollardırm..sanzuman indirmede tornacı olmaz işçilik ve conta olur..vesgeyt borusu ve up 0 da olmaz onu yaptırman lazım..
headersın ne marka bu arada eğer catlağı patlağı yoksa tik kaynak ile kaynattır daha ne kopar ne bişey.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
yerıne cuk die olcak mı ?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: var
|
gc8 in şanzumandan başka sureklılık gosterebılecek hiç bi arızası yoktur sanırım..takıosun STI şanzuman sonra sadece baskı balata parası verşyosun perıyodık olarak
stock gc8 de STI şanzumanla baskı balatanın ömrü normal 1.6 araba kadar olur heralde
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
Cok fazla gazlama yav ona baska arabada dayanmaz git bmw al alcaksanda
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 1991 Subaru Legacy
|
ben 91 legacyden kopamıyorum bağımlılık yapıyor subaru yeni araç düşünürken bile subaru ilk tercihim oluyor
hazır subarucular toplanmışken çıkma EJ20T motoru ve impreza şanzımanı swap yapsam kendi aracıma tahmini ne kadar tutar
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
ben olsam 2 . bir araç alırdım günlük binmelik.subaruyuda keyfe keder haftada bir çıkarırdım.
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Para olsa, dükkan hepimizin. dizeriz garaja, her aractan bi atmosferik bi turbo
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Subaru ve Evo lar şahane araclar,s2000 de aldım sıfır bmwde audide onuda bunuda ama hep içimde uktedir subiyle evolar.M3 de alsan sorun cıkartabilir km si yuksek olacak illa.Ne kadar ekmek o kadar köfte gerekirse dolmuşa otobuse bin haftada 2 cıkar arabanı ama satma..Artık gazlamıcam hevesimi aldım diyorsanda m3 al bin yapıcak birşey yok ama 4 cekere alısan arkadanda öndende zevk almaz
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: İmpreza 2.0 GT-Honda Vtec 2
|
Dostum bencede honda veya bmw ye binemezsin en azından subarudan sonra alışamazsın.Diğer arkadaşların da dediği gibi 2.ucuz yollu bi araç bul mesela ben imponun yanında 92 model uno 70s kullanıyordum böylelikle hem suby nin yakıtı ile başım derde girmiyordu hemde hafta sonları bindiğim için aldığım zevk kat ve katına çıkıyordu yani özlüyordum arabamı bence sende bu metodla çöz sorunu madem m3 alacak bütçe var sıkıntı yapma aracın kalsın git bi uno al bnm gibi 4250 tl ye eşşşşşşşşek niyetine her yere fişekle
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |