Çıkar gitsin çokta önemli değil halk otobüsü için
Printable View
Çıkar gitsin çokta önemli değil halk otobüsü için
kanka bu işin şakası bile hoş değil :)
abidik gubidik karakterler yaparsanız sorun yaşarsınız
bütün arabalarımda beşiktaş baskı kullandım daha kımse plakaya bısey demedı
??????????
???????????????????
Banada bu akşam Havaalanı girişinde ceza yazdılar ön plakayı söküp aldılar arkayı sökemedikleri için kaldı,Allah'tan orjinalleri duruyordu o yüzden en düşük cezayı kestiler kibar,güzelcede açıklama yaptılar o yüzden hak verdim açıkçası. Bikaç arabayıda bekletiyorlardı orada orj.plakaları gelsin diye ve bağlamak için.
+Tek mühür yeterli oluyor artık dedi orada ki polis.Ön tarafa yeniden yaptırmam gerek bakalım nerden halledebilirsek.
Bence bi app için ekmek teknenizi riske atmaya değmez. Geçmiş olsun.
app nin kralı trafiğin verdiği tip olandır :D Ne mühür ne başka bir şey var bende 2 senedir kullanıyorum :)
Ekmek teknesi söz konusu olan sökün gitsin...
başkan beni forumdaki konun ilgilendirmiyo ister aç ister sil sat satma bana ne :)
bak adam ne diyo orada plaka sacı farklı hologram yok vs deniyor sen bunu kabul ediyormusun ?(Bide Plaka Sacı Cemiyetin verdiği olacak (Gizli TR Barkodları ve dalgalı çizgi olan)
yoksa düz saca basıp mühürletip gönderiyomusun ?
Ben onu bunu bilmemde net güzel okunan plaka varken neden inatla okunmayan agzı burnu kaymış silik plakaları taktırıyorlar anlamıyorum tam salaklık.Babam bile araba alırken app bastır buna iyi okunuyor temiz temiz dedi :) ayrıca o havaalanı girişinde plaka sökme olayıda cok kötü olmuş allah muhafaza benım ön bantlı onu öle tutup sökse karakolluk olurum
????????????????????
beni eray bağlamıyo eray ahmet mehmet takılma :)
işin teknik yönünüde bilmem ben aldım app plaka eraydan hologramıda ayna gibi gözüküyo aracım günde en az 300 km yol yapıyo istanbul trafiğinde tık demedi daha :)
benim bildiğim trafik hiç bir şekil app plaka basmaz.. app plakalar dışarda yaptırılıyor haliyle dışarda yapılan plakalarda ne kadar mühürleri gerçek olsaki oda tartışılır sahte plakaya giriyor..
bir arkadaşımın z4 ünde var 3 yıldır bir ceza yemedi bir arkadaşımın leonunda var 3 kez ceza yedi çıkkarttı attı en sonunda.. bu işler kısmet işide..
valla eski corsamda 2 yıl mühürsüz app ile gezdim istanbulda kimse durdurmadı sattım aracı sattığım elemanı 1 hafta sonra durdurmuşlar allahtan orj plakaları bagajdaymış söküp kurtulmuş
Adını hatırlamıyorum numarası hala durur telefonumda 3 yıl önce ankara'dan bi abimden almıştım applerimi gelir gelmez babam çift mühürünü vurdurmuştu, 2 kere durdurdular birinde arabadan
inmeden devam et dedi, birinde de o plakalar yasak dedi mühürüne bakmasını söylemiştim sorun olmadı yani.Kaç kere de çevirmeden geçtim.Durdurup hemen işlem yapmaya kalksalar ilk
savunmam madem yasak siz neden vurdunuz mühürünü olurdu sanırım.Eğer mühürünüz gerçekse mahkemeden haklı ayrılabilirsiniz bence.Kişisel bi araç için
mücadele edilebilir ama ticari aracınız, kötü olduğunuza değmez.Geçmiş olsun.
eliniz de mühürlerin ve plaka saçının makbuzları yoksa zaten ispat etmeniz çok zor, sökün derim hiç inatlaşmayın.
Benim aracimdaki sonradan bastirdigim APP'lerimin TC logolari ve dalgali cizgileri 10 metre oteden isiga gore parlayip kendini gosteriyor :) Yapan yapiyor yani :icon_tup:
O plakalarda hic muhur yokmus Baranim, muhurlulere bir sey dememisler