beyler sanrım 40ın ustunde kişi vardı gelenlerin ayağına sağlık umarım gelenler herşeyden memnunlardır :)
Printable View
beyler sanrım 40ın ustunde kişi vardı gelenlerin ayağına sağlık umarım gelenler herşeyden memnunlardır :)
valla cem aradı ama evde misafir var gelemedim baya kalabalıkmış :)
Afiyet olsun beyler :)
herkesle tanıştığımıza memnun olduk isimler uçuştu tabi :) sekonun vesilesiyle thanks kanka
Güzeldi abi. Tekrarlayalım bunu. :)
bizde oradaydık. Dürüm harbiden efsane çok iyiydi. gelenlerin ayaklarına sağlık.
Cem'de adı alkoliğe çıktığı için çok pişmanmış :D :D :D
güzel akşamdı herkese çok teşekkürler :)
bazı problemlerden dolayı gelemedim kusura bakmayın yoksa yürüyerek 25 dk arabayla 10 dk gibi bi mesafe bana ama gelseydiniz feriköyde size çay ısmarlardım :D
Muhabbet güzeldi gerçi ben biraz geç katıldım :) tekrarlayalım ama bidaha orda o güvenlikçi olmasın :D
Serkan abi passatla uğraşıyorduk gelemedik, güzel geçmiştir eminim sağlık olsun :)
Birdahaki sefere inşallah
Dürüm, organizasyon herşey harikaydı çok teşekkürler güzel geceydi :)
Bende gelicektim ama kısmet olmadi neyse bir dahaki sefere ordayim..
bu arada yeni tanıstıgım arkadaşlar oldu :) eve cok yakın olan ali_utku ve berkay_aydın kardesimizle kısmet orda tanstık :)
güvenlikci efsaneydi aslan abi adama makara yapınca adam boşboğazlılıgın dibine vurdu :)
dürümleri beğenmenize sevindim
emre gözlerim aradı ama dedim herhalde işleri var öylede olmus :)
bu arada jem89 harbi efsanesin kardeşim :) 5500ede ciddi üzüldüm adam resmen emniyet kemeri gibi olms ceme :D
en son sanrım buğra geldi telefonda diyo buğra ben ya diyorm hangi buğra alla alla buğra abi senmisin diyorm yok yok abi deiğilm diyo :D telefonu kapattık sonra aklıma geldi :D güldüm bayağa kendime :D