aynen ya buz tuttu bi tarafımız geçen
buzdan heykeller yapacaktım :)
Printable View
İş çıkış saatime göre bende gelebilirim. İşyerim zaten beşiktaşta.
işteyim ama işyerim beşiktaşta tam saati söylerseniz yemek yemeye cıktıgımda dürümcüye gelirim :)
Seko kardeşim önceden yapılmış programım var yoksa gelmeyi çok isterdim :)
Serkan abi bana yakın bir yer gayette sevdiğim bi dürümcüdür sık sık giderim.. yarın bi işim çıkmazsa eğer bende aranızda olmaya çalışırım inşallah. :)
Serkan abi bi aksilik olmaz ordayım.
Söz vermiyim ama gelicem bende fifti fifti
gelirseniz cok memnun olucam :)
hepinizi beklerim simdi tam detaylı anlatımla kroki işine bakıyım
Kaça kadar takılıcaz abi yarım saat falan gecikmeli gelsek olurmu ?
ahmet kesin bi saat versem yalan olur :) bulusma 9 diyorz muhtemelen herkesin gelmesi bucugu bulur diye tahmin ediyorum.
yol tarifi.
detaylı anlatmaya çalıstım aslında bir coğunuzun bildiği bir yer ama dikkat etmemiştirsinz belki de erken saate geçip görmemiştirsiniz. :)
topkapı okmeydanı çağlayan güzergahında e-5den geldiğinizde çağlayan mecidiyeköy tabelasından yan yola dalıyorsnz mecidyeköy ayrımından cıkıyorsunz solunuzda otobus durakları kalıyor, yol sağa doğru hafif kıvrılıyor 4 yol ağzı ışıklara geliyorsunuz. ışıklardan tam karşıya geçiyorsunuz. (köşe başında tekno sa var solnuzda kalıcak Ortaklar caddesi diye gçeer bu cadde Eski KANAL D'nin caddesi )dümdüz devam ediyorsunz arkadaşlar hiç bir yere sapma yapmıyorsunuz. dik bir yokuş geliyor öününze ve acık bi alan :) karşınızda benzinlik olur alt tarafda shel , solda polat residence var. o yokusu bitirmeye yakın sağa tek yön ayrılır ordan giriyorsunz. girdiğiniz sokağı bitirip sola dönüyorsunz karşınıza trafik ışıgı geliyor ışıgı sola doğru dönüyorsunz. (Shell benzinci sağınızda kalıyor). dümdüz ilerlediğinizde solda opet ve güllüoğlunu görüceksnz orayı geçtiğinzde sağda arabada dürüm yapan dürümcü var orda olacağız zaten önünde genelde araçlar oluyor yol boyu dizilmiş. arabanızıda yol üstüne müsait gördüğünz alana bırakabilrsiniz.
Anadolu yakasından geliceklerde mecdiyeköyün içine giriyorlar. stadı geçtikden sonra sola doğru ŞİŞLİ TAKSİM diye ayrılan bir tabela görürler.o tabeladan girip köprünün altından geçiyorsunz sola dönüş var sol tarafınzda tekno sa olacak oraya girdikden sonra üstteki tarif aynen sizede uygundur.
Taksim-Osmanbey civarından geliceklerde şişli migrosun önnünden girip haritada 19mayıs caddesi yazan yere, dümdüz iniyorsunz kalp vakfını falan geçtikden sonra o caddeyi bitirip sola dönüyorsunz zaten sheli sağda göreceksiniz. onu geçtikden 300 metre sonra dürümcüyü görürsünüz.
haritada kırmızıyla çizdiğim yer adresin tarifi yeşil işaret dürümcünün yeridir.
http://i.imgur.com/QmCzK.jpg
kanka artı bi program ekle bence cuma trafiğinde oraya gelmek ayrı bi olay ayakta 10 dk dürüm yemek için ayrı bi olay :)
utku zaten sonrasında çaya kahveye gideriz müsait olanlarla. 200 metre geride kahve dünyası var oraya geçebiliriz.
fikri olan sölesin yapıcı olalım yıkıcı deil :)
yolları ciddi bozuk oraların bilginize:)
aynen kahve dünyası gnctkrcll olayına girmiş mantıklı olur laptopta pes 2012 de olabilir akşam ola Hayrola...
özgür neresi bozuk? ben 1 ay oldu gitmeyeli öyle cok çılgın bozuk bi yer hatırlamıyorum
o civarın her sokağında yollar bozuk seko , düz gidebildiğimi hatırlamıyorum
valla özgür cok sokakla iş yokki ortaklardan aşşağı inip caddeye geliyorsn valahi cok bozuk bi yer hatırlamadım..
orayı iyi bilen varsa yazsın şurda şu vardır diye ona göre gelen temkinli gelsin aramızda zaten ultra basık aracı olan yok gibi :D
benim arabam basık seko:p
yerden 3000 feet yukarda şirket spec geçeriz olmadı :)
alçak arabalar siz düşünün :D
yok ben kimse gitmesin diye yazmadım zaten:)
ya logar kapakları olsun kanallar olsun ya yüksek yada yol hizasının altında biraz dikkatli gitmek gerekiyor
sokaklar bozuk ortaklardan düz aşağı inince pek sıkıntı yok aralara girmeyin trafiği görüp
eyvallah özgür :D
burak magirusu kap onla gel panpa megiars yaparız dürümcünün orda :D NXT spec
bu arada edirneden huncerry geliyormus bulusmaya :) cok sevindirdi beni saolsun
Yağmur işi bozmasın. :D
ahmetim şuan kafama takılan tek şey yağmur. 8-9 gibi kesilir diye okudum bir kaç yerde forumdada hakan abi yazms :)
yağmur olursada ben gidicem gelebilenlerde beklerim
bu real in ordakı dürümcüyü dıyorsun dımı serkan
ya real nereden ben bi türlü çzemedim aşcıoğluınun residence ları var onun karşısında arabadaki yeri diyorm köşe başındaki dükkanı demiyorm
ilk sayfada bi foto var
otimli konuyu görürse net yazsın bölgeye o daha hakimdir yanlımıyrsam o tarafta oturuyordu
Fark etmez abi bende leylek hondamla gelirim. :eek: :D
akşam yagmur çabur ne tatlı olur be seko dürümcünün tel varsa ara akşam tedarikli gelsin aç kalmayalım oralarda burak sende özeli aç mesaj atıcam
Bu arada tam fulyada lüks galeriler var. Ordan devam edince direkt görceksiniz zaten dürümcüyü.
tamamdır real ın onunde bılıyorum orasını ben cadde uzerı zaten oralar benden sorulur :D
benim özelim genelim açık valla komple :D
Aldığım son haberlere göre dürümler sekodanmış :hehe:
seko arabanın jant ve dikiz aynalarını orada bırakacakmış :D
seko gelirim ama dürüm sen ısmarlarsan :D
kanka :D bilirsin duyumların tersi cıkar :D :D
offf gks+1 yapms :D :D
içinizde en gariban benim birinin fn2si birinin magirusu var biz ısmarlıyoz nasıl iş bu :D öğrenciyim ben beyler :D