User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Gastrit hastaligi geciren arkadaslar yardim

gfb01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gastrit hastaligi geciren arkadaslar yardim

Tum ilaclari kullaniyorum ama sancidan yerimdeduramiyorum neyapmam gerekir hastaligi gecirenler neler onerir

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun biladerim bende de aşırı geğirme var bayadan beri sende bu tarz şikayet varmı? bende gaviscon ve nexium kullandım bi işe yaramadı sadece gaviscon yanmayı geçirdi
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gaviscon rennie kullaniyorum ama bi ise yaramiyor

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gastrit ,kolit vs vs mide bağırsak hep sorunluyumdur birçok rahatsızlığım mevcut

bendekilerin hepsi sinirsel hiçbir ilaç gram etki etmiyor migrenim dahil sinirsel ilaçla falan geçmiyor malesef

keyfim yerindeyse bende iyiym

edit

bu arada güzel bir diet yaparsan birnebze rahatlarsın yediklerine içtiklerine çok dikkat etmen gerek

doktor kontrolu şart bu konuda

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben endoskopi bile yaptırdım .. ama midede yara vardı bende ...
    aksatmaya gelmez , hemen doktora gidin .
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

USTAaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pulcet diye bir hap var sabahları ac karnına bı tane atıyosun,bıraz daha yediğine dıkkat et,ozellıkle baharatlı seylerden,ben faydasını gördüm,rennie gavıscon hava
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende de yemek borusunda yara çıktı 19 ocağa gün verdiler bakalım ne olcak benimkide sinirsel tamamen, yediklerime dikkat edersem biraz rahatlıyor fakat asitli ve yağlı şeyler hemen tepki yapıyor domates portakal bunları yememeye dikkat ediyorum seninde tak çaren yediklerine çok dikkat etmen ister istemez yaşam kalitemiz düşüyor
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sınav dönemlerinde aşırı sigara ve stres tüketimine bağlı olarak midede yanma hissi, ağıza acı su gelmesi oluyor bende. Doktora gitmiştim zamanında meteospasmy'di sanırım bir ilaç vermişti hafiften faydasını görmüştüm sanki. Ama mide yanması gerçekten çok kötü bişey, insanı yerinde duramıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu dertle cok ugrastım 2 sene once mıde kanaması bıle gecırdm hatta su aralar ıyıym ama belkı koca karı ılacı olucak ama ılac olmadıgı acıl durumlarda sıcak sekerlı su cok ısıme yarardı tavsıye ederım sıcak suyun ıcıne bol seker atıp ıcın mutlaka rahatlatır..

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu mide bagirsak sorunu bi bende yokmus herkeste var..bende dotorda bisi cikmadi ama piskolojik sabahlari midem kotu oluyor yola cikacagim zaman.zor bi durum allah hepimize sifalar ihsan eylesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saolun arkadaslar pulsette kullaniyorum sanci oldumu bal yiyorum sicak suya bal karistirip iciyorum diet yapyorum ama gece uyutmuyor 10 gundur sabah 9 10 gibi yatiyorum sancidan uyuyamiyorum

hLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu stres adamı bitiriyo arkadaşlar.bendede crohn hastalıgı var.bağırsaklarda yara iltihap vs.10 seneden beri uğraşıyorum.sürekli ilaç içiyorum.sebebi belli olmayan bir hastalık ama stresin etkisi büyük bence.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında gittiğim doktorum ilaç falan yazıyoruz ama mide hastalıklarının yüzde 90ı sinirseldir dedi. kendi kafanda sorunlarını çözmeden istediğin kadar yediklerine dikkat et düzelemezsin dedi.

bende düzenli olarak gastrit reflü krizleri geçirirdim, birgün stresten heryerimde kırmızı benekler çıktı adı gül hastalığıymış kendi kendime daha 24 yaşımda kendi vücuduma ne yapıyorum dedikten sonra sinir stresten tamamen arındırdım kendimi çok şükür o gün bu gündür ne mide ağrısı ne gastrit ne reflu var.

kendini fazla sıkma dostum çok illet birşey biliyorum...

sportwagon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bügün doktordan geldim 4 adet ulserim ve reflu hastalığım var 45 günlük 2 inci tedavi süresine başladı doktor 1ıncı donmde 2 antıbıyotık+2 ılac+gaviscon hap kullandım 2inci donemde 3 antıbıyotık+2 ılac+ gavıscon hap verdı daha sonra endoskopi yapıp sonuca bakıcam dedi . Benim günlük hayatımı cok etkiliyor sabahtan aksama kadar bogazımda yanma hıssı ve yemek sonrası kusma kesinlikle ıyı 1 doktor bulup kontrol altına aldırın

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelıkle yedıklerıne dıkkat edıyormusun..?

portakal,sogan,sarımsak,domates ve bıber salcası,salatalık,papates kızartması,pogaca ve acma,simit ve kahve gastrıttın bır numaralı dusmadır.. yazdıklarımın bazıları veya tumu sana dokunur mıdende gaz yapar..

yaklasık 2 senedır bu hastalıkla ugrasıyorum yemeyı ıcmeyı cok sevmeme ragmen malesef cok dıkkat edıyorum..

Arın oldugu zaman gazı cıkartmak maksatlı Gavıscon Advange kullanmanı tafsıye ederım daha dolgun ve etkılıdır.

ılac olarak omeprol e nexıum kullandım suan omeproldan nexıum gectım hergun 1 adt ıcıyorum ve benı ınanılmaz rahatlatıyor..Yastıgına cok dıkkat et yatmadan 1 saat once yemek ye cok yeme az sık sık ye ztn acıkırsın..Sabahları mıdenden lagım gıbı koku gelır 1 dılım ekmek yemen hem mıdenı hemde kokuyu alır.. Tecrubelerını benımle paylasırsan sevıınırım
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakrevip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bügün doktordan geldim 4 adet ulserim ve reflu hastalığım var 45 günlük 2 inci tedavi süresine başladı doktor 1ıncı donmde 2 antıbıyotık+2 ılac+gaviscon hap kullandım 2inci donemde 3 antıbıyotık+2 ılac+ gavıscon hap verdı daha sonra endoskopi yapıp sonuca bakıcam dedi . Benim günlük hayatımı cok etkiliyor sabahtan aksama kadar bogazımda yanma hıssı ve yemek sonrası kusma kesinlikle ıyı 1 doktor bulup kontrol altına aldırın
    gecmıs olsun ama bunun tedavısı her zamankı gıbı bızız ya ılaca bagımlı kalıcaz yada yedıklerımıze cok dıkkat edıcezkı asıt yerıne gelsın reflu veya gastırıp zamanla gecen bır hastalıktır.Turkıyede her 3 kısıden bırından mevcut!
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asitli içecel, yagli yiyecekler, sabahları pogaca sıcak cay , acı biber vs yememeye dikkat edin arkadaşlar gastrit sorunu düzeltilebilir ama ülsere dönerse allah korusun cok acı olur sabah sabah sigara vs bunlara dikkat edin bol bol su ve sebze meyve yiyin

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mide sorunu olan kişiler yiyip içtiklerine çok dikkat etmeliler.Asit oranını arttıran içecek yiyecekler acılar yağlı yemekler vs. bunun için tam reçete doktordan alabilirsiniz.Yanlız bu öyle bir iki haftalık bir olay değil vucut düzene girene kadar yiyip içtiklerinize dikkat edin bir zaman sonra bariz bir şekilde faydasını gördüğünüzü göreceksiniz.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gfb01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saolun arkadaslar pulsette kullaniyorum sanci oldumu bal yiyorum sicak suya bal karistirip iciyorum diet yapyorum ama gece uyutmuyor 10 gundur sabah 9 10 gibi yatiyorum sancidan uyuyamiyorum
    Pampa bende ne ilaç kullandıysam boş çıktı
    Yediklere dikkat etmenin yanında psikolojik durumda en önemli faktör
    Sende durum ne

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)